Fruit Ninja: Hekel aan fruit? Hak het doormidden! (review)

(Laatst bijgewerkt: ) · Tonnie Kroesemeijer

fruit introSinds 21 april is Fruit Ninja te downloaden via de App Store. Fruit Ninja is een eenvoudig, maar verslavend spelletje voor de iPhone. Het heeft in korte tijd een plek in de top 25 van de App Store verworven en daarom reden voor mij om het eens te reviewen. Het spel zelf is klein, dus de review is ook klein. Toch verdient het spel het om onder de aandacht te worden gebracht, juist omdat het zo leuk is.

Bij Fruit Ninja is het de bedoeling dat je de stukjes fruit die de lucht in gegooid worden, met een zwaard in tweeën hakt voordat deze weer naar beneden gevallen zijn. Heel simpel, maar de uitdaging is om de bommen die tussendoor gegooid worden juist níet te raken. Doe je dit wel, dan is het spel voorbij. Ook als je drie stukjes fruit gemist hebt, is het spel voorbij. Het is dus een uitdaging om het meeste fruit te raken, bommen te missen en zo de hoogste score te halen.

fruit openfeintHet spelletje maakt gebruik van Openfeint. Dat maakt in mijn ogen de uitdaging nog groter, omdat je graag in de lijst met highscores genoemd wil worden en omdat het achievements heeft die je kan vervullen. Binnen Openfeint kun je vrienden van Twitter en Facebook importeren, zodat deze gelijk in je vriendenlijst staan. Je kan meteen beginnen met het uitdagen van je vrienden.

Conclusie

Fruit Ninja is een eenvoudig spel, makkelijk om even op te pakken en te spelen, maar het is o zo verslavend. De stukjes fruit vliegen alle kanten op en tussen het hakken door verschijnt er ineens een bom. Probeer die maar eens te ontwijken en dit ook lang vol te houden. Het spel is voor 0,79 cent het downloaden zeker waard.

Info: Fruit Ninja

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.