Festival van het Levenslied brengt iPhone-app uit

·

levensliedOp 4 en 5 juni 2011 kun je in Tilburg terecht voor de twintigste editie van het Festival van het Levenslied. Zoals bijna elk zichzelf respecterend festival heeft ook het Festival van het Levenslied een eigen app. In deze app vind je de laatste nieuwtjes, het actuele programma met onder andere Koos Alberts en Corry Konings en een plattegrond van het festivalterrein. Ook kun je de Twitter-berichten van de organisatie volgen en push notificaties ontvangen als er wat te gebeuren staat.

De app Levenslied bevat geen levensliederen… daarvoor zul je toch echt naar het festival moeten gaan.

Levenslied (gratis)

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

3 reacties

 1. door Rob

  Leuk! Ga meteen even installeren!

  Beantwoorden Quote

 2. door Cryptopsy

  Origineel geplaatst door RobLeuk! Ga meteen even installeren!

  Ik wilde dezelfde sarcastische opmerking maken!

  Beantwoorden Quote

 3. door timmeh

  Een van de festivals die ik als Tilburger al jaren bewust vermijd. Het is er altijd veel te druk en de muziek valt tegen. Probeer als het effe kan vooral de MacDonalds te mijden ik heb er niks op tegen maar je moet tijdens dat festival nogal lang wachten op je hamburger.

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.