Festival van het Levenslied brengt iPhone-app uit

28 mei 2011, 19:52 · Gonny van der Zwaag

levensliedOp 4 en 5 juni 2011 kun je in Tilburg terecht voor de twintigste editie van het Festival van het Levenslied. Zoals bijna elk zichzelf respecterend festival heeft ook het Festival van het Levenslied een eigen app. In deze app vind je de laatste nieuwtjes, het actuele programma met onder andere Koos Alberts en Corry Konings en een plattegrond van het festivalterrein. Ook kun je de Twitter-berichten van de organisatie volgen en push notificaties ontvangen als er wat te gebeuren staat.

De app Levenslied bevat geen levensliederen… daarvoor zul je toch echt naar het festival moeten gaan.

Levenslied (gratis)

Onderwerpen
door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 • Rob
  3 years

  Leuk! Ga meteen even installeren!

  Antwoord Quote

 • Cryptopsy
  3 years

  Origineel geplaatst door RobLeuk! Ga meteen even installeren!

  Ik wilde dezelfde sarcastische opmerking maken!

  Antwoord Quote

 • timmeh
  3 years

  Een van de festivals die ik als Tilburger al jaren bewust vermijd. Het is er altijd veel te druk en de muziek valt tegen. Probeer als het effe kan vooral de MacDonalds te mijden ik heb er niks op tegen maar je moet tijdens dat festival nogal lang wachten op je hamburger.

  Antwoord Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.