Epic’s Project Sword gaat Infinity Blade heten

· Gonny van der Zwaag

Infinity_BladeAfgelopen zomer liet Epic Games tijdens het iPod-persevenement de eerste beelden zien van Project Sword, een indrukwekkende game voor de iPhone. De game heeft nu een nieuwe naam gekregen en de ontwikkelaars hebben meer screenshots laten zien. Infinity Blade wordt de eerste iOS-game die gebruik gaat maken van Unreal Engine 3 en het staat gepland voor de feestdagen.

Infinity Blade wordt een fantasy RPG die zich in de middeleeuwen afspeelt, compleet met monsters, items die je onderweg kunt verzamelen en ervaringspunten. Je moet als held met je zwaard vechten tegen monsters die tweemaal zo groot zijn. Het lijkt erop dat de game aanvankelijk single-player is en pas later een update krijgt met Game Center.

Er zit een eindbaas in met de naam God-King. Over een prijs of een exacte releasedatum is nog niets gezegd. Wel kun je alvast de omgeving van het kasteel gaan ontdekken in de demo-applicatie Epic Citadel. Daarin kun je het kasteel en het stadje gaan ontdekken vanuit het perspectief van de eerste persoon.

Downloaden: Epic Citadel (demo-app, gratis)

Infinity_Blade

Infinity_Blade

Infinity_Blade

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.