Dungeon Hunter 2 en Infinity Blade nu ook in Nederlandse App Store

·

dungeon-hunter
Het vervolg op het rollenspel Dungeon Hunter is nu in de Nederlandse App Store te vinden. Vorig jaar bracht Gameloft de originele versie van Dungeon Hunter voor de iPhone uit en sindsdien is er gewerkt aan een opvolger. In Dungeon Hunter 2 vind je grotere landschappen, meer quests, een langere speelduur, meer items die je onderweg kunt vinden.

De prijs is echter hetzelfde als z’n voorganger: €5,49. In Dungeon Hunter 2 vind je de mogelijkheid om met 4 personen in coop-modus samen te spelen, lokaal via Bluetooth of Wi-Fi of via internet met spelers over de hele wereld.
De multiplayer-opties werken via Gameloft Live (een eigen netwerk) of via Game Center van Apple. Er is van deze game nog geen Lite-variant. Wat de systeemeisen betreft: je hebt minimaal iOS 3.1.2 nodig. Gisteren kondigden we al aan dat Dungeon Hunter 2 snel in de App Store zou verschijnen.

Downloaden: Dungeon Hunter 2 (€5,49)

Infinity Blade

infinity bladeGisteren spraken we ook over Infinity Blade, de eerste mobiele game die wordt aangestuurd door Epic’s Unreal Engine 3. Ook deze game is vannacht in de Nederlandse App Store verschenen. De game is te spelen op de iPhone, iPod touch en iPad. In een volledige 3D-omgeving met kastelen moet je gaan vechten en krijg je te maken met veel verschillende karakters. De game zelf is gemaakt door Chair Entertainment Group, een dochterbedrijf van Epic Games. Je bent een gewapende held, die moet proberen om zijn mensen uit de duisternis te bevrijden. Eeuwenlang heeft de God King geregeerd met ijzeren hand. Hij is onberekenbaar en jij moet nu naar de Dark Citadel afreizen om tegen zijn Titans te vechten, totdat je bij de ‘eindbaas’ bent: God King zelf. De game is geschikt voor de iPhone 3GS/4, iPod touch derde en vierde generatie en iPad. Je hebt minimaal iOS 3.2 nodig.

Downloaden: Infinity Blade (€4,99)

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

19 reacties

 1. door woutertjh

  Kwil ze wel spelen, maar niet kopen ^^ =o kan me geld wel beter besteden, wel benieuwd naar ifinity blade tho’

  Beantwoorden Quote

 2. door Donstil

  Ik heb hem maar even gekocht. Speelt eigenlijk best lekker op een iPhone4.

  Wel jammer dat je voortgang niet online beschikbaar is. Nu moet ik alles dubbel doen als ik naar de iPad switch.

  Beantwoorden Quote

 3. Ik vind het spijtig dat je 2x moet betalen als je het op iPhone en iPad wilt :(.

  (en die Gravatars werken hier nog altijd ni o.O)

  Beantwoorden Quote

 4. door vroem

  Dungeon hunter 1 was al heel goed deze nieuwe en 2de is nog beter, wat een zalige game, ik wachtte allang op deze ;).

  En infinity blade mag er ook wezen, wel op een totaal andere manier hoe je een opponent moet doden maar zeker wel de moeite ook al speel ik nog altijd het liefste dungeon hunter vanwege de controlls enzo.

  Ik heb eternal legacy; goeie game maar enig grote nadeel is je niet kan vechten met een control stick en noem maar op zoals bij dungeon hunter en dat vind ik bijzonder jammer, anders was deze game 5 sterren waard voor mij, op de manier je het bij deze moet doen is niet zo mijn ding.

  Dead rising mobile; zombie game en een hele goeie met deftige besturing ook, zo’n games zijn super met gelukig goeie tot hele goeie controls.

  Beantwoorden Quote

 5. door remypas

  Infinity blade ziet er inderdaad prachtig uit en de gevechten zijn echt spectaculair. Alleen het “vrije lopen” zoals in epic citadel is er niet blij. In de eerste bloodline in ieder geval. Of komt dat later in het spel nog?

  Beantwoorden Quote

 6. door Hoi

  remypas: Ja dat is nou precies wat ik zou willen: Infinity Blade maar dan dat je ook vrij kan rondlopen en online met andere mensen in een room en winkels met armor in de stad. Zou echt tof zijn!

  Beantwoorden Quote

 7. door J

  Leuk maar dan heb je zo een game en dan kan je (bij wijze van spreken) 30 minuten spelen en dan is je batterij op!
  Ik ben behoorlijk sceptisch met dit soort games op de iphone..

  Beantwoorden Quote

 8. door Hionimi

  Vrij rond lopen had mooi geweest ja, maar misschien kon dat niet omdat de processor te zwaar belast zou worden, dat lijkt mij de reden. Of om te voorkomen dat mensen gaan klagen over de besturing. Maar, als het klopt wat Epic Games zegt, gaan meer spellen makers deze engine misschien gebruiken, en wie weet komen er dan wel spellen wet wat meer vrijheid, wie weet.

  Edit: Bump mapping werkt niet op de iPad, Epic Games, waarom?

  Beantwoorden Quote

 9. door Wakawakamush

  Weet iemand of je als je die kerel met dat infinty sword hwb verslagen er dan nog meer is?

  Beantwoorden Quote

 10. door Marciano

  Waka, dat lijkt me net het doel
  Van het spel. Voor wat ik tot nu toe gezien heb is het steeds een keuze waar je gaat (maar ben pas bij bloodline 2) ga het trapje op en je vind de boss, dus in bloodline 2 ga ik door het deurtje. Als je uiteindelijk weer door die kerel gemold wordt ben je in bloodline 3 etc, (voor zover ik het heb gezien dan) nu weer verder spelen :p

  Beantwoorden Quote

 11. door Marciano

  Oh ik bedoel juist NIET de deur door, maar de trap nemen :) Nu in bloodline 3. Als je meer focussed op het ontwijken en blocken wordt het een stuk leuker & voor parry krijg je extra bonus :)

  Beantwoorden Quote

 12. door Wakawakamush

  Infinty Blade is verslavend :P. Jammer dat ik het alleen kan spelen als ik ook kan opladen.

  Beantwoorden Quote

 13. door Marciano

  Hehe :) heb de king al verslagen, nu wachten op uitbreiding.. Je kan wel door levelen voor de andere wapens maarja.. Best kort ook.

  Beantwoorden Quote

 14. door Tuborg

  @Wakawakamush:
  eenmaal die God King verslagen begin je opnieuw…

  Beantwoorden Quote

 15. door Marciano

  Nouja opnieuw, weer een nieuwe bloodline. Je hebt je items etc wel gewoon en de mobs zijn ook weer wat sterker :p

  Beantwoorden Quote

 16. door Linqed

  God King op lvl 200 inmiddels verslagen. Lvl 40, alle items gemastered inclusief het Infinity Blade. Wordt na een tijdje wel een beetje eentonig, maar het was zeker gaaf!
  Hoop dat snel de nieuwe content komt.

  Beantwoorden Quote

 17. Origineel geplaatst door Linqed
  God King op lvl 200 inmiddels verslagen. Lvl 40, alle items gemastered inclusief het Infinity Blade. Wordt na een tijdje wel een beetje eentonig, maar het was zeker gaaf! Hoop dat snel de nieuwe content komt.

  is dan het spel effectief “gedaan”?
  Want zonder te willen spoilen, stop dan NU met lezen :P.
  Ik heb 2x de godking verslaan gisteren en het spel begint gewoon steeds opnieuw..

  Beantwoorden Quote

 18. En op iPad is het écht nog een pak zaliger! :D

  Beantwoorden Quote

 19. door Lars

  Ik heb net Infinity Blade gedownload. Wat een geweldige game. Ik vond hem een beetje prijzig maar hij is het geld zeker waard. Ik snap niet dat een iPod zo’n game kan spelen, ik heb het hier over de Unreal Engine. Ik wil nu echt een iPhone 4 zodat ik ook Retina kan spelen.

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.