Dungeon Hunter 2 en Infinity Blade nu ook in Nederlandse App Store

· Gonny van der Zwaag

dungeon-hunter
Het vervolg op het rollenspel Dungeon Hunter is nu in de Nederlandse App Store te vinden. Vorig jaar bracht Gameloft de originele versie van Dungeon Hunter voor de iPhone uit en sindsdien is er gewerkt aan een opvolger. In Dungeon Hunter 2 vind je grotere landschappen, meer quests, een langere speelduur, meer items die je onderweg kunt vinden.

De prijs is echter hetzelfde als z’n voorganger: €5,49. In Dungeon Hunter 2 vind je de mogelijkheid om met 4 personen in coop-modus samen te spelen, lokaal via Bluetooth of Wi-Fi of via internet met spelers over de hele wereld.
De multiplayer-opties werken via Gameloft Live (een eigen netwerk) of via Game Center van Apple. Er is van deze game nog geen Lite-variant. Wat de systeemeisen betreft: je hebt minimaal iOS 3.1.2 nodig. Gisteren kondigden we al aan dat Dungeon Hunter 2 snel in de App Store zou verschijnen.

Downloaden: Dungeon Hunter 2 (€5,49)

Infinity Blade

infinity bladeGisteren spraken we ook over Infinity Blade, de eerste mobiele game die wordt aangestuurd door Epic’s Unreal Engine 3. Ook deze game is vannacht in de Nederlandse App Store verschenen. De game is te spelen op de iPhone, iPod touch en iPad. In een volledige 3D-omgeving met kastelen moet je gaan vechten en krijg je te maken met veel verschillende karakters. De game zelf is gemaakt door Chair Entertainment Group, een dochterbedrijf van Epic Games. Je bent een gewapende held, die moet proberen om zijn mensen uit de duisternis te bevrijden. Eeuwenlang heeft de God King geregeerd met ijzeren hand. Hij is onberekenbaar en jij moet nu naar de Dark Citadel afreizen om tegen zijn Titans te vechten, totdat je bij de ‘eindbaas’ bent: God King zelf. De game is geschikt voor de iPhone 3GS/4, iPod touch derde en vierde generatie en iPad. Je hebt minimaal iOS 3.2 nodig.

Downloaden: Infinity Blade (€4,99)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.