Dood zombies met lavalampen in Zombie Flick

· Vincent Davids

zombie flick iphoneTijdens de jaren ’70 van de vorige eeuw verspreidt een niet te stoppen virus zich onder Amerikanen. Door dit virus veranderen mensen in zombies. Jij bent de enige overlevende en moet de zombies stoppen. Met je vuisten, met een waterpomptang, met frisbees en met lavalampen: alles is geoorloofd! Zombie Flick is deze week verschenen in de App Store en krijgt goede kritieken van recensenten.

Zombie Flick is ontwikkeld door de makers van Deadball Specialist, een andere populaire iPhone-game. In het nieuwe zombiespel wandel je door prachtige driedimensionale omgevingen, die geoptimaliseerd zijn voor de iPhone 4. Er zijn verschillende modi, zoals de Last Stand Mode en de Survival Mode.

Het spel ondersteunt OpenFeint, zodat je jouw scores uit kunt wisselen met vrienden en andere gamers. Ook kun je diverse medailles verdienen en is het een uitdaging om eerste te worden in de ranglijsten.

“Dit is een fantastische app met prachtige visuele effecten, die de gemiddelde puber tevreden houdt en zombiefanaten extatisch maakt”, zegt de reviewer van AppVader over ZombieFlick. “Dit spel gaat een grote hit worden.”

Touch Reviews beloont het spel met vijf sterren. “Als je van zombies houdt, moet je dit spel kopen. Als je van spellen houdt, moet je dit spel kopen. Zo simpel is het!”

Zombie Flick ligt in de App Store voor 1,59 euro. Zombieliefhebbers, waar wachten jullie nog op?

Downloaden: Zombie Flick (1,59 euro)

Via: iClarified

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.