De Betoverde Doolhof voor de iPad krijgt computertegenstanders

13 december 2011, 15:47 · Bastiaan Vroegop

Betoverde Doolhof iPadEerder deze maand bracht bordspellenmaker Ravensburg nog De Betoverde Doolhof uit voor de iPad, iPhone en iPod touch. In de app kon je het bekende gezelschapsspel tegen vrienden spelen, of een aantal puzzels oplossen. Het was echter nog niet mogelijk om het tegen een computergestuurde tegenstander op te nemen. Een nieuwe update van het spel voegt deze functionaliteit alsnog toe.

Het is mogelijk om het alleen tegen de computer op te nemen, of dit samen met een vriend te doen. Heb je geen zin om zelf te spelen, dan kun je zelfs het spel tegen zichzelf laten strijden. De update bevat tevens een aantal bugfixes en vermindert de laadtijden op sommige iPads.

De Betoverde Doolhof is een bordspel waarin je schatten moet zien te bereiken door het doolhof op het bord te manipuleren. Dit doe je door vanaf de zijkant van het scherm nieuwe bordstukken in het bord te schuiven. Iedere speler is in staat om het spelscherm te veranderen, waardoor je goed op elkaar moet inspelen om die ene schat te bemachtigen. Je kunt het ook online tegen je vrienden opnemen met behulp van Game Center.

Downloaden: The Amazing Labyrinth HD (€4,99)

door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er ergens een gelekte iPhone te vinden of zijn er geruchten over een nieuwe Apple Store, dan is hij daar als eerste op de redactie bewust van. Loopt de laatste tijd heel Amsterdam door terwijl hij de iOS-locatiegame Ingress speelt.

Gerelateerde berichten

4 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.