Cro-Mag Rally in prijs verlaagd naar €4,99

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

cromag rallyZat je nog te dubben om Cro-Mag Rally aan te schaffen, dan is nu wellicht het moment; de prijs is verlaagd van €7,99 naar €4,99. Dat schrijft de gamessite touchArcade, die kortgeleden een vergelijkende test van de racegames Cro-Mag Rally en Crash Bandicoot Nitro Kart 3D uitvoerde. Daaruit bleek dat Cro-Mag nauwelijks onderdoet voor de concurrerende game, die vanwege de bekende naam veel hoger in de ranglijsten staat.

Twijfelde je nog tussen beide, dan is Cro-Mag een stuk aantrekkelijker geworden.
Een lijstje met de belangrijkste verschillen:

Cro-Mag:

  • 9 tracks (waaronder Atlantis, onderwater)
  • 11 voertuigen
  • 9 power-ups
  • Spelvarianten: Race, Gather
  • Omvang: 58,3MB
  • Review: Cro-Mag Rally

Crash Bandicoot Nitro Kart 3D:

Ook andere ontwikkelaars wijzigen hun prijzen: zo verlaagde Gameloft vorige week de prijs van drie van de zes aanwezige iPhone-games, waarbij Sudoku en Solitaire omlaag gingen van €4,99 naar €2,99. De ontwikkelaars kunnen hun prijzen met een vertraging van een paar uur aanpassen, zonder dat daar tussenkomst van Apple bij nodig is.

Via: touchArcade

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.