Cro-Mag Rally in prijs verlaagd naar €4,99

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

cromag rallyZat je nog te dubben om Cro-Mag Rally aan te schaffen, dan is nu wellicht het moment; de prijs is verlaagd van €7,99 naar €4,99. Dat schrijft de gamessite touchArcade, die kortgeleden een vergelijkende test van de racegames Cro-Mag Rally en Crash Bandicoot Nitro Kart 3D uitvoerde. Daaruit bleek dat Cro-Mag nauwelijks onderdoet voor de concurrerende game, die vanwege de bekende naam veel hoger in de ranglijsten staat.

Twijfelde je nog tussen beide, dan is Cro-Mag een stuk aantrekkelijker geworden.
Een lijstje met de belangrijkste verschillen:

Cro-Mag:

  • 9 tracks (waaronder Atlantis, onderwater)
  • 11 voertuigen
  • 9 power-ups
  • Spelvarianten: Race, Gather
  • Omvang: 58,3MB
  • Review: Cro-Mag Rally

Crash Bandicoot Nitro Kart 3D:

Ook andere ontwikkelaars wijzigen hun prijzen: zo verlaagde Gameloft vorige week de prijs van drie van de zes aanwezige iPhone-games, waarbij Sudoku en Solitaire omlaag gingen van €4,99 naar €2,99. De ontwikkelaars kunnen hun prijzen met een vertraging van een paar uur aanpassen, zonder dat daar tussenkomst van Apple bij nodig is.

Via: touchArcade

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.