CovertChirp: twitteren zonder dat iemand het door heeft

·

CovertChirpDe iPhone-app CovertChirp is ideaal voor Twitteraars die liever niet betrapt worden tijdens hun internetactiviteiten. Door je timeline volledig te hullen in het uiterlijk van de notitie-app van iOS, lijkt het namelijk alsof je eigenlijk aantekeningen aan het maken bent. Met behulp van een speciale knop kun je de Twitter-app zelfs helemaal verbergen, mocht iemand jouw iPhone toch van dichtbij zien.

CovertChirp laat je jouw Twitterfeed bekijken, berichten schrijven en DM’s lezen en versturen, allemaal op een manier die argeloze collega’s of klasgenoten doet denken dat je druk aan het werk bent. Een ideale vervanger voor je gewone Twitter-app is het dankzij zijn vermomde interface niet: door de soms wat onhandige positionering van knoppen en het gebrek aan goed onderscheid tussen tweets is CoverChirp namelijk niet de mooiste app. Gezien het doel dat de app dient, hoeft dit ook niet.

Downloaden: CovertChirp (€0,79)

door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt nu al een paar keer per dag naar zijn pols, om vast te wennen aan de Apple Watch.

4 reacties

 1. door Gulio

  Op de pc heb je Spreadtweet. Ben je nog productiever ;)

  Beantwoorden Quote

 2. door max

  Hmm, dit klinkt best geniaal. Ook ik wordt nogal eens betrapt op twitteren of wat dan ook. Misschien maar eens uitproberen.

  Beantwoorden Quote

 3. door ivo

  Betrapt worden op twitteren? Dan is er toch iets mis in je leven en de relaties met de mensen om je heen…

  Beantwoorden Quote

 4. door Bubbly

  Origineel geplaatst door ivo
  Betrapt worden op twitteren? Dan is er toch iets mis in je leven en de relaties met de mensen om je heen…

  Want niemand heeft een baan of opleiding tegenwoordig wil je zeggen?

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.