Cookoo smartphone-horloge kan nu iPhone-muziek bedienen

·

CookooHet Cookoo smartphone-horloge kan nu worden gebruikt om muziek op je iPhone te bedienen. Ook is het mogelijk om een alarm of een timer in te stellen. Om gebruik te maken van deze nieuwe functies, moet je eerst de nieuwste versie van de bijbehorende iPhone-app installeren. Deze bevat ook een aantal verbeteringen: zo belooft de ontwikkelaar dat de Bluetooth-verbinding minder makkelijk verbreekt wanneer de app in de achtergrond draait.

iPhone-horloge Cookoo is al een tijdje beschikbaar, maar een hoop van de beloofde functies waren vanaf dag 1 niet te gebruiken. De maker had ervoor gekozen om de opties in latere updates uit te rollen, zodat de horloges alvast naar de eerste kopers verstuurd konden worden.

De nieuwe muziekfunctie maakt het mogelijk om afgespeelde nummers te pauzeren, opnieuw af te spelen en om naar een volgend nummer te springen. Dit kan handig zijn als je iPhone in je zak zit, of een klein stukje verderop in een dock zit genesteld. Je hoeft dan immers niet je iPhone te pakken, maar enkel naar je pols te grijpen.

Downloaden: Cookoo (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Tipgever: Nawfal

door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt nu al een paar keer per dag naar zijn pols, om vast te wennen aan de Apple Watch.

13 reacties

 1. door Rob

  Vanmorgen de update geïnstalleerd, maar verbinding wordt nog steeds om de haverklap verbroken. Maar ik ga er vanuit dat dat binnenkort wel opgelost wordt.

  Beantwoorden Quote

 2. door rebelish

  Ik heb hetzelfde probleem. Gister met groot enthousiasme de update geinstalleerd om er nu achter te komen dat hij nog steeds niet doet wat beloofd is. Verbinding verbreekt, nog steeds geen notificaties voor email en de notificatie voor post/berichten van facebook komen ook niet binnen op het horloge. Het vertrouwen dat Rob hierin nog heeft is mij al ontgaan. (Ik had gewoon voor de pebble moeten gaan). :-(

  Beantwoorden Quote

 3. door Nick

  Ik vind het jammer dat iPhoneclub hem zelf niet beter getest heeft maar hij is werkelijkwaar onbruikbaar op het moment. Zelfs met deze update.

  Ik vraag me af wanneer hij eindelijk zou gaan werken.

  Beantwoorden Quote

 4. door Barend

  Mooie update als ik een smart horloge ga kopen dan moet bediening van je muziek er zeker op handig voor op de fiets alleen jammer dat het horloge blijkbaar nog niet goed werkt

  Beantwoorden Quote

 5. door PB

  Zoals ik in de vorige thread al zei. Het product is nog niet af en er is geen garantie dat het horloge de functies gaat bevatten die het claimt…..Zonde wat ik sta te trappelen. Ja een Pebble is leuk, maar bevat tegelijkertijd ook teveel toeters en bellen. Trillen, icoon, etc is genoeg. Ik ga echt niet op mijn horloge kijken wie mij op de telefoon belt… (edit: en misschien eigenlijk ook wel…;))

  Beantwoorden Quote

 6. door Mss

  Jammer ziet er mooi uit!

  Beantwoorden Quote

 7. door Marco

  Hmm, ik heb weinig last van disconnecties. Ik heb wel eerst “forget device” gedaan in de app&bluetooth en de horloge opnieuw gekoppeld.
  blijft nu urenlang stabiel, heel af en toe disconnect.
  notificaties werken ook fatsoenlijk, hoewel de belangrijkste (SMS en email) nog niet ondersteund worden.

  Ook de muziek bediening werkt alleen met iPod app. Ik had gehoopt universeel voor allerlei players (e.g. audible)

  Beantwoorden Quote

 8. door olaf

  Origineel geplaatst door Marco
  Hmm, ik heb weinig last van disconnecties. Ik heb wel eerst “forget device” gedaan in de app&bluetooth en de horloge opnieuw gekoppeld. blijft nu urenlang stabiel, heel af en toe disconnect. notificaties werken ook fatsoenlijk, hoewel de belangrijkste (SMS en email) nog niet ondersteund worden.Ook de muziek bediening werkt alleen met iPod app. Ik had gehoopt universeel voor allerlei players (e.g. audible)

  en mag ik je vragen hoe je dat hebt gedaan met een app of iets in de telefoon veranderd of nog iets anders.

  Beantwoorden Quote

 9. door Marco

  Eh, gewoon in de cookoo app onder instellingen “vergeet apparaat” kiezen.
  Dan de horloge opnieuw koppelen (connect knop 6s ingedrukt houden) aan de app.

  Beantwoorden Quote

 10. door olaf

  ik heb alles gedaan wat ik moest doen zelfs support centrum van cookoo gemaild uitleg gekeregen wat ik allemaal moest doen maar niks zelfs mijn telefoon herkent het horloge niet ik zeg de slechtste 129 euro die ik besteed heb.

  Beantwoorden Quote

 11. door Cindy

  @olaf: Wat bij mij het truucje deed, app. verwijderen, ook uit BT. BT uit aan/uit app. installeren, opnieuw pairen. BT is nu stabiel!

  Beantwoorden Quote

 12. door pieterjan

  ik krijg geen piep als ik een sms krijg hoe komt dat?

  Beantwoorden Quote

 13. door Ben

  Ik heb een cookoo horloge aangeschaft. Een paar weken later heb ik mijn bestelde Iphone4 ontvangen. Helaas blijkt nu dat ze niet met elkaar te connecten zijn.
  Is allemaal onduidelijk want op de ene site staat dat de cookoo watch wel is te connecten met een Iphone4 en op een andere site staat weer dat minimaal een iphone 4s nodig is. Was allemaal niet duidelijk, ook al omdat ik eerst het horloge had en nog niet in het bezit was van mijn iphone 4. Kortom, weggegooid geld.

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.