CAMERA-A: laat je iPad foto’s maken met de camera van je iPhone

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

Misschien wel de grootste klacht na de introductie van de iPad, was dat er geen camara aanwezig is. Zo’n groot scherm zou toch ideaal zijn om foto’s te maken?
Met de iPad-applicatie CAMERA-A kun je op de iPad foto’s maken met de camera van je iPhone. Na de applicatie op beide apparaten geïnstalleerd te hebben, verbind je deze middels Bluetooth of Wi-Fi. Daarna zet je je iPhone ergens neer, waarna je foto’s kan maken met je iPad. Je kunt ook in- en uitzoomen en pannen zonder je iPhone te hoeven verplaatsen.
Het is leuk bedacht en klinkt erg handig, maar om te weten of het goed werkt, zal je de applicatie toch echt op de iPad moeten proberen.

Het heeft niet veel zin om de applicatie nu al te kopen, maar als je vast alle applicaties gaat downloaden die je straks op je iPad wilt zetten, zijn hier de links:

CAMERA-A (iPad, €0,79)
CAMERA-B (iPhone, gratis)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.