Callism voor iPhone: contactenapp met strak design en belherinneringen

· Lisa van der Velden

Het minimalistische Callism voor iPhone synchroniseert automatisch met jouw iPhone-contacten, en heeft een mooie en moderne vormgeving.

8 reacties

 1. Waarom zou je dit op je mooie ios 7 willen hebben ?

 2. Heb hem gekocht, slechtst bestede 89 cent van het jaar.

 3. En dit is dus het gevaar met iOS 7 en flat design. Het is moeilijker dan de designer van deze app denkt. Wat een kleurenfestijn….

 4. En waarom heeft die statusbalk in godsnaam een achtergrondkleur als er geen navigatiebalk is. Dat gaat precies tegen iOS7 design principes in.

 5. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
  @Daniel: Waarom is de app slecht?

  Het zal wel aan mij liggen, maar ik vind dat het echt te veel swipe bewegingen zijn. Bijvoorbeeld het swipen over je contacten en dan net even te ver gaan en je bent bij het verkeerde menu.

 6. Hello guys, I’m founder of Callism, a small startup with 3 team members.

  We took risk this time to apply some bold designs to Callism so it’s definitely a controversial product and may not be able to please everyone. However, this is the first version launched weeks ago and we will work hard to keep on improving it.

  Please let me know if you have any other feedback and recommendation and we promise we will listen.

  Thanks,
  Daniel

 7. Als je dan een ‘vervanger’ voor je contacten app wilt gebruik dan de BEL0900 app waarmee je vanuit je adresboek supergoedkoop (vanaf 2cent) naar het buitenland belt.. Is gratis trouwens

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.