Buitensportwinkel Zwerfkei brengt iPhone-applicatie uit

· Gonny van der Zwaag

zwerfkeiBuitensportwinkel Zwerfkei heeft een iPhone-applicatie uitgebracht waarmee je een paklijst kunt aanmaken. Een filtermethode maakt alvast een selectie welke spullen je op een (kampeer)reis het beste kunt meenemen. Maar er zit natuurlijk ook een verdienmodel achter: mocht je bepaalde spullen nog niet gekocht hebben voor je geplande wandel-, fiets- of andere buitensportreis, dan kun je die vanuit de app meteen bestellen. Je hebt ze dan de volgende dag in huis (indien tijdig besteld).

Er is een paklijst waarmee je kunt bijhouden welke spullen je al hebt ingepakt:

zwerfkei iphone

Mocht je de spullen willen kopen, dan kan dat op twee manieren: de shop binnen de applicatie zelf of door naar de winkel zelf (in Woerden) te gaan en aan de hand van de plattegrond alles in je mandje te laden. Je kunt binnen de app ook voorraadinformatie opvragen. Nuttige informatie over het onderhoud van je buitensportuitrusting staat er ook in.

Downloaden: Zwerfkei (gratis)

zwerfkei winkel

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Op 15 maart 2015 spreekt Gonny op SxSW over wearables.

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

    Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback?
    Meld het ons via het speciale contactformulier!