Buitensportwinkel Zwerfkei brengt iPhone-applicatie uit

·

zwerfkeiBuitensportwinkel Zwerfkei heeft een iPhone-applicatie uitgebracht waarmee je een paklijst kunt aanmaken. Een filtermethode maakt alvast een selectie welke spullen je op een (kampeer)reis het beste kunt meenemen. Maar er zit natuurlijk ook een verdienmodel achter: mocht je bepaalde spullen nog niet gekocht hebben voor je geplande wandel-, fiets- of andere buitensportreis, dan kun je die vanuit de app meteen bestellen. Je hebt ze dan de volgende dag in huis (indien tijdig besteld).

Er is een paklijst waarmee je kunt bijhouden welke spullen je al hebt ingepakt:

zwerfkei iphone

Mocht je de spullen willen kopen, dan kan dat op twee manieren: de shop binnen de applicatie zelf of door naar de winkel zelf (in Woerden) te gaan en aan de hand van de plattegrond alles in je mandje te laden. Je kunt binnen de app ook voorraadinformatie opvragen. Nuttige informatie over het onderhoud van je buitensportuitrusting staat er ook in.

Downloaden: Zwerfkei (gratis)

zwerfkei winkel

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

12 reacties

 1. door Ronny

  Ja! Leuk! Dit is wel wat voor mij!

  Beantwoorden Quote

 2. veredelde webshop, maar wel leuk…

  Beantwoorden Quote

 3. door oldie

  Aangezien personeel daar niet echt “vriendelijk” is, lijkt het me een goed plan om via internet te shoppen. Alhoewel….de prijs!!!!!!????

  Beantwoorden Quote

 4. door Albert

  Nou, nou, de Zwerfkei. Wat ik mij afvraag: Is de iPhone user een kampeerder? Of zit hij/zij liever in een hotel of op een terras. Kom op zeg! Je gaat je bergschoenen toch niet via de iPhone bestellen?

  De Zwerfkei zou wel wat marketingadvies kunnen gebruiken.

  Beantwoorden Quote

 5. door iNerd

  @Albert: Nou Albert, ik heb een iPhone en ga deze zomer bv heerlijk naar Finland om daar met een kano de wildernis in te verdwijnen en te gaan wildkamperen. En dat véél liever dan hutjemutje tussen de dronken Nederlanders in een toeristisch rampgebied!!! Dus praat liever voor jezelf!

  Beantwoorden Quote

 6. door Jasper

  @Albert: De iPhone is een ideaal apparaat voor mensen die willen kamperen of er van houden door het bos te wandelen. Laatst hadden we het voor elkaar gekregen om hier in het bos (veluwe) een beetje te verdwalen.. ff iPhone opgestart en ndrive aan gedaan en we hadden zo de auto weer gevonden.. ideaal!

  Daarnaast betaal je voor een redelijk gps apparaat al een paar honderd euro! Dus de iPhone is helemaal geen slechte keuze voor de echte buitensporter..

  Beantwoorden Quote

 7. door Dik Dirk

  Gebruik zelf de ultieme meeneemlijst van meeneemlijst.nl en heb voor mijn laatste reis bij joho spullen gekocht: goedkoper dan bij bever of zwerfkei en goede voorlichting.. App zit wel leuk in elkaar trouwens. Toch nog eens bij zwerfkei naar binnenlopen.

  Beantwoorden Quote

 8. door Marcel

  Origineel geplaatst door Albert
  Nou, nou, de Zwerfkei. Wat ik mij afvraag: Is de iPhone user een kampeerder? Of zit hij/zij liever in een hotel of op een terras. Kom op zeg! Je gaat je bergschoenen toch niet via de iPhone bestellen?De Zwerfkei zou wel wat marketingadvies kunnen gebruiken.

  Zwerfkei Outdoor & Travel Centre….. oftewel travel, hotel, camper, caravan, vakantiehuisje. Ook daarvoor kan de checklist gebruikt worden!

  Beantwoorden Quote

 9. door Patrick

  @Jasper:
  Hmm, dan moet je wel iets meenemen om je accu op te laden als je eens echt ver van de bewoonde wereld bent. GPS gaat toch een stuk langer mee en batterijen vervang je zo.

  Beantwoorden Quote

 10. door Mees

  Geinstalleerd en rap er weer af, waardeloze lijst.

  Beantwoorden Quote

 11. door iNerd

  @Patrick:
  En daarom zijn er opladers die met zonne-energie werken!

  Beantwoorden Quote

 12. door Patjem

  Het begin is er. Aan usability kan nog veel verbeterd worden. Het is lastig te snappen hoe je iets kunt bestellen.

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.