Buitensportwinkel Zwerfkei brengt iPhone-applicatie uit

· Gonny van der Zwaag

zwerfkeiBuitensportwinkel Zwerfkei heeft een iPhone-applicatie uitgebracht waarmee je een paklijst kunt aanmaken. Een filtermethode maakt alvast een selectie welke spullen je op een (kampeer)reis het beste kunt meenemen. Maar er zit natuurlijk ook een verdienmodel achter: mocht je bepaalde spullen nog niet gekocht hebben voor je geplande wandel-, fiets- of andere buitensportreis, dan kun je die vanuit de app meteen bestellen. Je hebt ze dan de volgende dag in huis (indien tijdig besteld).

Er is een paklijst waarmee je kunt bijhouden welke spullen je al hebt ingepakt:

zwerfkei iphone

Mocht je de spullen willen kopen, dan kan dat op twee manieren: de shop binnen de applicatie zelf of door naar de winkel zelf (in Woerden) te gaan en aan de hand van de plattegrond alles in je mandje te laden. Je kunt binnen de app ook voorraadinformatie opvragen. Nuttige informatie over het onderhoud van je buitensportuitrusting staat er ook in.

Downloaden: Zwerfkei (gratis)

zwerfkei winkel

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.