Belgische website VoetbalNieuws.be brengt eigen iPhone-app uit

· Gonny van der Zwaag

voetbalnieuws beDe Belgische site VoetbalNieuws.be heeft een iPhone-app uitgebracht, waarmee je het nieuws van je favoriete sport kunt volgen. Je geeft in de app aan van welke voetbalclub je supporter bent en de app geeft je vervolgens gratis push-meldingen als er iets over de betreffende club te melden is. Bij breaking news, zoals een belangrijke transfer, krijg je ook een push-melding. De app biedt behalve het nieuws, waarop je vanuit de app kunt reageren, ook live tussenstanden van wedstrijden. Een app voor Android is nog in ontwikkeling en zal spoedig volgen.

Voetballiefhebbers in België konden voorheen al de apps Voetbal en Footie Belgium installeren. De eerste is wat meer gericht op standen, de tweede wat meer op sociale contacten. De app van VoetbalNieuws.be zit daar tussenin met een app die eigenlijk beide biedt: de standen, maar ook de nieuwtjes en de mogelijkheid om met anderen erover door te praten.

Downloaden: VoetbalNieuws.be (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.