Belgische website VoetbalNieuws.be brengt eigen iPhone-app uit

voetbalnieuws beDe Belgische site VoetbalNieuws.be heeft een iPhone-app uitgebracht, waarmee je het nieuws van je favoriete sport kunt volgen. Je geeft in de app aan van welke voetbalclub je supporter bent en de app geeft je vervolgens gratis push-meldingen als er iets over de betreffende club te melden is. Bij breaking news, zoals een belangrijke transfer, krijg je ook een push-melding. De app biedt behalve het nieuws, waarop je vanuit de app kunt reageren, ook live tussenstanden van wedstrijden. Een app voor Android is nog in ontwikkeling en zal spoedig volgen.

Voetballiefhebbers in België konden voorheen al de apps Voetbal en Footie Belgium installeren. De eerste is wat meer gericht op standen, de tweede wat meer op sociale contacten. De app van VoetbalNieuws.be zit daar tussenin met een app die eigenlijk beide biedt: de standen, maar ook de nieuwtjes en de mogelijkheid om met anderen erover door te praten.

Downloaden: VoetbalNieuws.be (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het pas verschenen boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in januari dagelijks over een andere sport- of gezondheidsapp op Fithacking.nl

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.