Belgische website VoetbalNieuws.be brengt eigen iPhone-app uit

· Gonny van der Zwaag

voetbalnieuws beDe Belgische site VoetbalNieuws.be heeft een iPhone-app uitgebracht, waarmee je het nieuws van je favoriete sport kunt volgen. Je geeft in de app aan van welke voetbalclub je supporter bent en de app geeft je vervolgens gratis push-meldingen als er iets over de betreffende club te melden is. Bij breaking news, zoals een belangrijke transfer, krijg je ook een push-melding. De app biedt behalve het nieuws, waarop je vanuit de app kunt reageren, ook live tussenstanden van wedstrijden. Een app voor Android is nog in ontwikkeling en zal spoedig volgen.

Voetballiefhebbers in België konden voorheen al de apps Voetbal en Footie Belgium installeren. De eerste is wat meer gericht op standen, de tweede wat meer op sociale contacten. De app van VoetbalNieuws.be zit daar tussenin met een app die eigenlijk beide biedt: de standen, maar ook de nieuwtjes en de mogelijkheid om met anderen erover door te praten.

Downloaden: VoetbalNieuws.be (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.