AutoSnap maakt en uploadt automatisch iPhone-foto’s

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

autosnap icoonDe foto-app Advarkka heeft een nieuwe naam gekregen die wat saaier maar ook wat beter te onthouden is. Advarkka heet voortaan AutoSnap, is gratis geworden en er zijn meteen wat leuke nieuwe functies toegevoegd. Met deze app kun je een foto maken en meteen uploaden naar één van de ondersteunde diensten, waaronder Facebook, Dropbox, Evernote, Instagram, Flickr, Picasa en e-mail. Je hoeft eigenlijk niets te doen om de app te gebruiken, want AutoSnap maakt vanzelf een foto en handelt alle vervolgstappen ook zelfstandig af.

autosnap iphoneAlles gebeurt automatisch, zonder dat je op knoppen hoeft te tikken. AutoSnap heeft een nieuwe interface gekregen, die makkelijker toegang geeft tot de knoppen als je toch handmatig wilt bedienen.

Je kunt met AutoSnap ook foto’s bewerken en daarbij een preview bekijken van het eindresultaat bij elk filter. Wil je automatisch foto’s opslaan, dan zul je de app eerst moeten instellen. Ook dat is makkelijker geworden, door snel een locatie te kiezen waar de automatische foto’s naartoe gestuurd moeten worden. Bij het openen van de app zie je een countdown-teller en zodra die is afgelopen wordt de foto gemaakt op het moment dat je de iPhone voldoende stil houdt.

Downloaden: AutoSnap (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.