Apple brengt Remote 1.3 voor iPhone uit

· Gonny van der Zwaag

remoteApple heeft de applicatie Remote voor de iPhone en iPod touch een update gegeven naar versie 1.3. Tot nu toe kon je Remote gebruiken voor het bedienen van iTunes op je desktopcomputer. Met de komst van versie 1.3 is echter de bediening van Apple TV’s flink uitgebreid. Er is een nieuw Control-menu toegevoegd, waarmee je een soort trackpad op je scherm te zien krijgt, die je met meerdere vingers kunt gebruiken. Het is te vergelijken met de trackpad op de nieuwere MacBook Pro’s.

Om de software te gebruiken moet je op de Apple TV ook een software-update doorvoeren.

Versie 2.4 van de Apple TV Software voegt ondersteuning toe voor de Remote-applicatie; wat er verder nog is gewijzigd is niet bekend omdat Apple de pagina met releasenotes nog niet heeft bijgewerkt.

Remote is gratis te downloaden in de App Store.

Via: MacRumors

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Op 15 maart 2015 spreekt Gonny op SxSW over wearables.

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

    Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback?
    Meld het ons via het speciale contactformulier!