AppEvent vanaf 1 januari 2013 van start, vernieuwde AppEvent-app

·

appevent appDe actie AppEvent gaat vanaf 1 januari weer beginnen. De bijbehorende app is net op tijd beschikbaar en biedt onder andere ondersteuning voor de iPhone 5. Ook is het nu mogelijk om de gratis app van de dag met anderen te delen via Facebook. AppEvent is een Nederlands/Belgisch initiatief om lokale apps en hun ontwikkelaars in het zonnetje te zetten. Elke dag is er een gratis app te downloaden, waarbij het de bedoeling is dat je ook de andere apps eens bekijkt.

Vanaf 1 januari begint AppEvent dus weer en dat betekent dat er deels overlap is met de 12 Dagen Cadeaus van Apple. Bijna een week lang zijn kun je een dubbel cadeau scoren.

appevent appDrie jaar geleden begon AppEvent voor het eerst als kleine actie. Nu is het een evenement dat duizenden gebruikers bereikt en dat voor ontwikkelaars nuttig kan zijn om eraan mee te doen.

De iPhone-app van AppEvent geeft je elke dag een push notificatie om je eraan te herinneren dat er weer een gratis app klaarstaat. De app is nog niet geoptimaliseerd voor de iPad, ook al wekt de afbeelding hierboven wel die indruk. Tijdens de actie komen er niet alleen iPhone-apps voorbij, maar er zijn ook regelmatig iPad-apps en universele apps te krijgen.

Downloaden: AppEvent (gratis, iOS 5.0+)

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

5 reacties

 1. Ik ben Jeffrey, mede-organisator van AppEvent. We zoeken voor de komende editie nog enkele apps, dus ontwikkelaars die mee willen doen aan AppEvent kunnen mailen naar info@appevent.com

  Beantwoorden Quote

 2. door fanboy

  Hopelijk komen in deze editie ook eens een keer nuttige apps voorbij en niet weer herhalingen van het jaar ervoor en ervoor (bij gebrek aan beter). Tot nu toe heb ik wel 2 keer de moeite waard gevonden om een app binnen te halen…

  Beantwoorden Quote

 3. door Jeffrey

  @fanboy: Ga je toch lekker zelf een AppEvent organiseren?! Wat een gejammer!!!

  Beantwoorden Quote

 4. door Karel van Gemert

  @Jeffrey: Kritiek kan soms lastig zijn he, succes met jullie AppEvent!

  Beantwoorden Quote

 5. door fanboy

  @Jeffrey (AppEvent): Gelukkig wordt de kritiek hier niet meteen weggebonjourd in tegenstelling tot de censuur op jullie site. Jammer dat er zo gereageerd moet worden, maar wens je veel succes verder!

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.