ANWB REIZ& Magazine: reismagazine over steden op iPad-formaat

· Gonny van der Zwaag

reizen anwbDe ANWB heeft een apart reismagazine met de hippe naam REIZ&. Dit magazine heeft nu een iPad-applicatie uitgebracht in de vorm van een Stedenspecial. De app bevat vijf portretten van populaire Europese steden: Parijs, Wenen, Londen, Rome en Barcelona. Daarnaast zijn er drie portretten van verrassende steden aanwezig: Brussel, Hamburg en Siena. Bij elke reportage is een aparte invalshoek gekozen, zoals koffiehuizen in Wenen en tien pleinen in Barcelona.


anwb reizenHet mooie van de app is dat deze ook na publicatie nog zal worden bijgewerkt. De ANWB heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheden van de iPad door veel schermvullende foto’s op te nemen. Tijdens het lezen krijg je op het juiste moment de nuttige tips en filmpjes in beeld. Ook is de app offline te gebruiken, inclusief de afbeeldingen. Het enige wat dan natuurlijk niet werkt zijn de vele verwijzingen naar informatie op internet.

Downloaden: ANWB REIZ& Magazine Stedenspecial (€1,59)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.