ANWB REIZ& Magazine: reismagazine over steden op iPad-formaat

reizen anwbDe ANWB heeft een apart reismagazine met de hippe naam REIZ&. Dit magazine heeft nu een iPad-applicatie uitgebracht in de vorm van een Stedenspecial. De app bevat vijf portretten van populaire Europese steden: Parijs, Wenen, Londen, Rome en Barcelona. Daarnaast zijn er drie portretten van verrassende steden aanwezig: Brussel, Hamburg en Siena. Bij elke reportage is een aparte invalshoek gekozen, zoals koffiehuizen in Wenen en tien pleinen in Barcelona.


anwb reizenHet mooie van de app is dat deze ook na publicatie nog zal worden bijgewerkt. De ANWB heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheden van de iPad door veel schermvullende foto’s op te nemen. Tijdens het lezen krijg je op het juiste moment de nuttige tips en filmpjes in beeld. Ook is de app offline te gebruiken, inclusief de afbeeldingen. Het enige wat dan natuurlijk niet werkt zijn de vele verwijzingen naar informatie op internet.

Downloaden: ANWB REIZ& Magazine Stedenspecial (€1,59)

Door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het pas verschenen boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in januari dagelijks over een andere sport- of gezondheidsapp op Fithacking.nl

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

    Fout ontdekt? Meld het ons via het speciale contactformulier!