ANWB REIZ& Magazine: reismagazine over steden op iPad-formaat

· Gonny van der Zwaag

reizen anwbDe ANWB heeft een apart reismagazine met de hippe naam REIZ&. Dit magazine heeft nu een iPad-applicatie uitgebracht in de vorm van een Stedenspecial. De app bevat vijf portretten van populaire Europese steden: Parijs, Wenen, Londen, Rome en Barcelona. Daarnaast zijn er drie portretten van verrassende steden aanwezig: Brussel, Hamburg en Siena. Bij elke reportage is een aparte invalshoek gekozen, zoals koffiehuizen in Wenen en tien pleinen in Barcelona.


anwb reizenHet mooie van de app is dat deze ook na publicatie nog zal worden bijgewerkt. De ANWB heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheden van de iPad door veel schermvullende foto’s op te nemen. Tijdens het lezen krijg je op het juiste moment de nuttige tips en filmpjes in beeld. Ook is de app offline te gebruiken, inclusief de afbeeldingen. Het enige wat dan natuurlijk niet werkt zijn de vele verwijzingen naar informatie op internet.

Downloaden: ANWB REIZ& Magazine Stedenspecial (€1,59)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.