Angry Birds Rio tijdelijk gratis te downloaden

17 januari 2013, 11:40 · Bastiaan Vroegop

Angry Birds RioHoewel Apple nog geen nieuwe App van de Week heeft aangekondigd, lijken we nu al te weten waar de keuze op zal vallen. Het bekende spelletje Angry Birds Rio is namelijk vanaf vandaag gratis verkrijgbaar, met als tekst in de App Store-omschrijving ‘App Store FREE app of the week’. Het principe achter de game zal Angry Birds-spelers bekend in de oren klinken: je slinger boze vogels richting een toren gevuld met varkentjes, die je in zo min mogelijk zetten omver moet stoten.

Of Angry Birds Rio echt Apple’s gratis App van de Week is, weten we nog niet helemaal zeker. Dat is pas bekend zodra er een banner in de App Store verschijnt voor het spel. Is de game inderdaad verkozen, dan kun je hem waarschijnlijk tot en met donderdag 24 januari gratis downloaden. De App Store-omschrijving belooft sowieso dat de actie pakweg een week zal duren. Kijk wel altijd goed in de App Store of een actie nog geldt, voordat je een app aanschaft.

Downloaden:

Tipgever: @19charlie56

door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er ergens een gelekte iPhone te vinden of zijn er geruchten over een nieuwe Apple Store, dan is hij daar als eerste op de redactie bewust van. Loopt de laatste tijd heel Amsterdam door terwijl hij de iOS-locatiegame Ingress speelt.

Gerelateerde berichten

2 reacties

 • Soft_Dark
  1 year

  Angry birds op iPad met retina scherm is echt mooi :) tq!

  Antwoord Quote

 • Dennis
  1 year

  Nice, ik had de betaalde versie reeds op de iPhone, maar vond de iPad versie te duur en een beetje overbodig.
  Intussen geïnstalleerd. ;-)

  Antwoord Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.