Achtung: Nederlandse multiplayer-game voor iPad

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

achtungDe Nederlandse ontwikkelaar iSignz heeft afgelopen week een nieuwe game voor de iPad gelanceerd: Achtung. De multiplayer-game is een variant op Snake, bekend van de Nokia’s maar bedoeld om elkaar met meerdere spelers te slim af te zijn. Je kunt de game met maximaal 4 personen spelen. Je bedient in de game een soort glimworm en zorgt daarbij dat je vrienden zo snel mogelijk de muur raken. Hoe langer je in leven blijft, hoe meer punten je verdient.

Vooraf kies je hoeveel rondjes je wilt spelen (3, 5 of 10) en de persoon die de meeste rondjes heeft gewonnen wint de game. Er zijn drie snelheden: langzaam, normaal of snel.

achtung ipadBedienen doe je via twee controls op het scherm en tijdens het spelen kun je luisteren naar je eigen muziek. Door de insteek waarbij je je vrienden moet verslaan, is Achtung weer eens wat anders dan de bestaande Snake-varianten. Je hoeft niet allemaal de game aan te schaffen, want Achtung is met z’n allen op één iPad te spelen.

De ontwikkelaar stelde 5 promocodes beschikbaar voor deze game, die via @iPadNL op Twitter zullen weggeven. Om te kunnen inwisselen heb je een Amerikaans iTunes-account nodig (lees eerst de instructies als dit nieuw voor je is).

Downloaden: Achtung (€1,59)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.