Withings Health Mate 4+

Een volledig beeld van uw gezo

Withings

Ontworpen voor iPad

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Beschrijving

Of u nu wilt afvallen, actiever wilt worden, uw bloeddruk wilt controleren of zelfs beter wilt slapen, Health Mate ontketent de kracht van Withings gezondheidsapparaten, ondersteund door een decennium van expertise. In de app vindt u eenvoudig te begrijpen, gepersonaliseerde en volledig bruikbare gezondheidsgegevens voor u en uw arts.

Met Health Mate kunt u actie ondernemen en uw vitale functies controleren.

HOUD UW VITALE FUNCTIES BIJ

CONTROLE GEWICHT & LICHAAMSSAMENSTELLING
Bereik uw gewichtsdoelen met geavanceerde inzichten, waaronder gewicht, gewichtstrends, BMI en lichaamssamenstelling.

CONTROLE ACTIVITEIT & SPORT
Volg automatisch uw dagelijkse activiteiten en trainingssessies met diepgaande inzichten zoals stappen, hartslag, tracking van meerdere sporten, verbonden GPS en beoordeling conditieniveau.

SLAAPANALYSE/SLAAPAPNEUDETECTIE
Verbeter uw nachten met volwaardige resultaten die zelfs toegepast kunnen worden in een slaap-lab (slaapcycli, slaapscore, hartslag, snurken en meer) en ontdek of er sprake is van slaapapneu, een veelvoorkomende en te weinig gediagnosticeerde ziekte.

BEWAKING HYPERTENSIE
Controleer hypertensie vanuit het comfort van uw huis met medisch nauwkeurige systolische en diastolische bloeddrukresultaten, plus rapporten die u kunt delen met uw arts om de werkzaamheid van de behandeling te controleren.

CARDIOVASCULAIRE AANDOENINGEN OPSPOREN
Detecteer de ontwikkeling van chronische ziekten met geavanceerde medische inzichten, waaronder onregelmatig hartritme, atriumfibrilleren, hartklepaandoeningen en algehele arteriële gezondheid via bloedpulssnelheid.

...MET EEN EENVOUDIGE EN SLIMME APP

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN
Slechts één app voor alle Withings-producten voor een holistisch beeld van uw gezondheid in de palm van uw handen.

EENVOUDIG TE BEGRIJPEN
Alle resultaten worden duidelijk weergegeven met normaliteitsbereiken en kleurgecodeerde feedback om precies te weten hoe u er voor staat.

GEZONDHEIDSINZICHTEN OP MAAT
Het is goed om uw gegevens te kennen, maar het is nog beter te weten hoe deze te interpreteren. Health Mate heeft nu een stem en zal bijzonder relevante gegevens voor uw gezondheid benadrukken en uw ervaring verrijken met een wetenschappelijke interpretatie van deze gegevens.

GEDEELDE RAPPORTEN VOOR UW ARTSEN
Deel eenvoudig gegevens met zorgverleners, waaronder een ECG-opname, bloeddruk en meer. Krijg ook toegang tot een volledig gezondheidsrapport dat gedeeld kan worden met uw arts via een pdf.

DE METGEZEL VOOR APPLE HEALTH & UW FAVORIETE APPS
Health Mate en Apple Health werken naadloos samen, zodat u al uw gezondheidsgegevens op één plaats kunt opvragen om uw gezondheid gemakkelijker te kunnen volgen. Health Mate is ook compatibel met meer dan 100 andere uitstekende gezondheids- en fitness-apps, waaronder Strava, MyFitnessPal en Runkeeper.


OVER WITHINGS

WITHINGS creëert apparaten ingebouwd in gebruiksvriendelijke alledaagse objecten die verbinding maken met een unieke app. Deze fungeren als krachtige dagelijkse gezondheidscontroles, en als tools om langetermijngezondheidsdoelen te bereiken. Ons team van ingenieurs, artsen en gezondheidsprofessionals met een decennium van expertise vinden 's werelds meest efficiënte apparaten uit om de vitale functies van iedereen te helpen opsporen en analyseren.

Gebruiksvoorwaarden:https://www.withings.com/legal/applications-conditions#/legal/services-terms-and-conditions
Privacybeleid: https://www.withings.com/legal/applications-conditions#/legal/privacy-policy

Nieuw

Versie 6.3.4

Withings 6.3 tot uw diens. In deze boeiende update hebben we het nog eenvoudiger gemaakt om uw menstruatiecyclus te volgen, met dynamische nieuwe functies zoals meldingen en een voorspellende kalender. Maar dat is nog niet alles — de multifactorauthenticatie van de app heeft in de 6.3 een grondige update gekregen voor extra beveiliging.

Beoordelingen en recensies

4,4 van 5
14,8K beoordelingen

14,8K beoordelingen

....the netherlands.... ,

Goede app en gekocht met weegschaal Body Smart

Goede app en werkt naar behoren. Gebruik hem samen met de weegschaal Body Smart. Erg blij mee. Overweeg nu ook de smartwatch van Withings

iTelefoon ,

Returned 1 minute after unpacking

I decided to return it 1 minute after unpacking. The app, that you HAVE to use, otherwise you cannot use the device, immediately asks you to create an online Withings account and then demands your consent to share all my health data and all my identifiable data to their partners for marketing and sales purposes! This thing is quite expensive and then Withings will also use my data for making more money.
I bought it at the Apple Store, and I cannot understand that Apple would allow this privacy violation.

Den83 AFCA ,

Privacy en ademhaling

Ik heb deze app gedownload voor de sleep analyzer. Natuurlijk heb ik eerst het product gekocht en daarna de app gedownload. In principe ziet de app en de user interface er weg prettig uit. Het is makkelijk in gebruik zoals je een app graag wil zien. Hetgeen me ontbreekt is een specificatie van mijn ademhaling waarop de conclusie mbt apnea wordt getrokken. Vergelijkbaar met de grafiek van mijn hartslag die er wel goed uit ziet. Wat me verbaast is dat withings wel informatie heeft ingewonnen bij medici omtrent apnea, maar niet mbt je slaap fases. Voor zover ik begrepen heb kan je niet op deze manier van meten (ademhaling en beweging) bepalen of je een rem slaap of diepe slaap doormaakt.

Mijn grootste probleem zit hem in privacy bezorgdheden die niet door withings zijn weggenomen. Als eerste zijn er veel gegevens verplicht, waarvan ik me niet kan voorstellen dat ze noodzakelijk zijn zoals geboorte datum geslacht en gewicht. Daarnaast wordt het me niet duidelijk op welke manier het snurken wordt gemeten. Is dat door een microfoon? En zo ja, wordt deze data verstuurd naar de server en zo ja wie kan dat horen. Bij het maken van een melding bij withings valt te lezen dat voor de duur van de melding, de behandelaars toegang hebben tot jouw data gedurende de behandeling van de melding. Ik vraag me af welke data, is dat ook de app data, zoals slaap gegevens of zelfs de eventuele audio opnames. Tot slot krijg ik als reactie van withings dat als ik het niet eens ben met de voorwaarden ik de app kan verwijderen. Maar dan heb ik nog wel een waardeloos product. Withings stelt me dus niet gerust, waar ik die verwachting voor aanschaf wel had.

App-privacy

De ontwikkelaar, Withings, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Gezondheid en fitness
  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gezondheid en fitness
  • Zoek­geschiedenis

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Withings Thermo
Gezondheid en fitness
Withings Home Security Camera
Lifestyle
Withings WithBaby
Gezondheid en fitness
Connect Assistant
Gezondheid en fitness

Suggesties voor jou

Qardio heart health
Gezondheid en fitness
HeartWatch: Hartslagmetingen
Gezondheid en fitness
HidrateSpark Water Tracker
Gezondheid en fitness
iHealth Myvitals (Legacy)
Gezondheid en fitness
Lumen - Metabolic Coach
Gezondheid en fitness
Cardiogram: HeartIQ MigraineIQ
Gezondheid en fitness