Herdenking 4+

Bitman

Ontworpen voor iPad

    • 4,7 • 3 beoordelingen
    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Op 4 mei en 15 augustus herdenken we Nederlandse oorlogsslachtoffers. Met de Herdenkingsapp haal je een van die slachtoffers voor eventjes uit de vergetelheid. Dat kan op een van deze dagen, maar natuurlijk ook op een ander moment.

De ruim 180.000 oorlogsslachtoffers zijn van alle leeftijden. Het oudste slachtoffer is 102, het jongste 0 jaar. Met deze app kun je een leeftijd selecteren, waarna een slachtoffer wordt gezocht dat bij overlijden zo oud was. Daarna kun je hem of haar één minuut herdenken. Dat kan met je ogen dicht: je telefoon gaat aan het begin en na afloop van die minuut heel eventjes trillen.
Na afloop kun je swipen door de namen van leeftijdsgenoten van het herdachte slachtoffer.

Idee, concept, vormgeving en realisatie: Bitman en M.V.

Nieuw

Versie 3.1.3

Kleine aanpassingen voor stabiliteit

Beoordelingen en recensies

4,7 van 5
3 beoordelingen

3 beoordelingen

strafrecht ,

Op dat wij niet vergeten

Deze App heb ik gedownload en zal voor altijd mee reizen op mijn Iphone, een waardevolle App die ons inzicht blijft geven op alle gevallenen in de oorlogen die zijn gevoerd om te komen tot een rechtvaardige en vredevolle wereld.

Annemieke van der Hoek ,

Bijzondere bezinning

Ik had niet gedacht dat een app je zo kan raken. Deze app is gratis, waardoor makkelijk te installeren en eenvoudig in zowel vormgeving als gebruik. Dit geeft je nét het zetje om er toch even naar te kijken. En dan volgt er een soort confrontatie: het feit dat het 1 slachtoffer per keer is waar je een minuut bij stilstaat, die langer blijkt dan gedacht, zet je aan het denken. Heel mooi gedaan!

RobbertSac ,

Super mooi!

Mijn complimenten!
Geen woorden voor!

App-privacy

De ontwikkelaar, Bitman, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Clooser.nl VervangersApp
Onderwijs
Waterwerk
Naslagwerken
Huygens’ Tijdmachine
Onderwijs
ArtEZ University of the Arts
Onderwijs
A.C. de GraafApp
Naslagwerken
Spoorzone Ede
Naslagwerken