FK 17+

Zorginstituut Nederland

Ontworpen voor iPad

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Het volledige Farmacotherapeutisch Kompas staat voor iedereen toegankelijk op internet (www.farmacotherapeutischkompas.nl of www.fkzin.nl). De website is in 2017 volledig vernieuwd en bevat naast geneesmiddelteksten, ook indicatieteksten (met een handig stappenplan), groepsteksten en algemene teksten. Er zijn links tussen de verschillende documenttypen en links naar additionele betrouwbare informatie van andere organisaties. Teksten zijn makkelijk vindbaar door een geavanceerde zoekfunctie en teksten kunnen worden vergeleken met elkaar.

De geneesmiddelteksten uit het FK zijn gratis beschikbaar als applicatie en offline te gebruiken (handig voor huisartsen en in ziekenhuizen). Deze applicatie wordt 2-maandelijks geactualiseerd.

Nieuw

Versie 1.6.17

Het is nu mogelijk om binnen bepaalde preparaatteksten de bijwerkingen per frequentie of per tractus in te zien. De omzetting naar deze nieuwe presentatievorm wordt gefaseerd doorgevoerd en tot aan afronding worden bijwerkingen van niet omgezette preparaatteksten op de oude manier weergegeven. Daarnaast is de inhoud van deze applicatie bijgewerkt tot en met 29 februari 2024.

Beoordelingen en recensies

4,7 van 5
1,7K beoordelingen

1,7K beoordelingen

Kokkie Blanda ,

Zeer tevreden

Fijne app! Wordt goed bijgewerkt.

Nataszz ,

Perfect

Goede informatie en de laatste updates goed bijgehouden

Gijs WV ,

Fantastisch

Prima app, onmisbaar voor tandartsen.

App-privacy

De ontwikkelaar, Zorginstituut Nederland, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Richtlijnendatabase
Geneeskunde
PalliArts
Geneeskunde
EHBO-app - Rode Kruis
Gezondheid en fitness
Doctolib Siilo
Geneeskunde
Service Apotheek
Geneeskunde
Spoedeisende Hulp bij Kinderen
Geneeskunde