Free WiFi 4+

Makayama.com

Ontworpen voor iPhone

    • € 1,99

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Overal WiFi op 100.000 locaties over de hele wereld voor je laptop of iPhone

Overal WiFi op 100.000 locaties over de hele wereld voor je laptop of iPhone. In samenwerking met Free-hotspot.com, Hotspotr en T-Mobile Nederland is deze applicatie ontwikkeld, waarmee je gratis datatoegang krijgt in 5900 steden en 64 landen.

Als T-Mobile abonnee mag je voor niks gebruik maken van zowel de eigen WiFi-hotspots als die van KPN in eigen land. Alleen is het vaak lastig om ze te vinden. Met behulp van deze applicatie vindt je de dichstbijzijnde hotspot met één druk op de knop. Alleen al in Nederland gaat het om 1400 locaties, die met behulp van de ingebouwde GPS worden getoond.

Buiten Nederland zijn er nog eens ruim 18.000 locaties beschikbaar, waardoor je op reis altijd WiFi toegang kunt vinden en hoge telefoonrekeningen helpt voorkomen. Alle informatie is lokaal op je iPhone opgeslagen, waardoor je absoluut geen datakosten in het buitenland hoeft te maken.

De applicatie toont een routebeschrijving en aanvullende informatie zoals adres, telefoonnummer en website. De hotspots bevinden zich in café's, hotels, fast-food restaurants, bibliotheken, pompstations, etcetera.

Nieuw

Versie 2.0.1

80.000 nieuwe hotspots toegevoegd
Nu geschikt voor iOS10 en hoger

Beoordelingen en recensies

2,2 van 5
129 beoordelingen

129 beoordelingen

Martijn2324 ,

Werkt prima maar niet optimaal voor in buitenland

Werkt goed in nederland, prima app. Geeft adressen (straatnaam+huisnummer) van dichtsbijzijnde gratis hotspots inclusief link naar google maps.
Zonder google maps (in het buitenland wanneer je geen data roaming wilt) is de app alleen praktisch wanneer je bekend bent met de straatnamen in de omgeving omdat je dan geen gebruik van google maps kan maken om de lokatie op kaart op te zoeken.

Idee/werking is dus goed maar mist helaas een offline landkaart wat nodig is in het buitenland. Daarom slechts 2 sterren.

Luc Paquay ,

Waardeloze app.

Weggegooid geld. Op de locatie waar ik zit zijn 2 netwerken op 140 km van mij vandaan. De rest van Indonesië heeft geen freewifi volgens deze app.

Verhulk ,

Niet bruikbaar voor mij

Zoals de vorige schrijver ook al zegt is het in het buitenland niet handig in gebruik. Je wilt data roaming voorkomen, en je moet toch gebruik maken van google maps. Daarnaast kan je in Nederland geen selecties maken voor gratis hotspots zonder t-mobile abonnement. Heb zelf vodafone (onbeperkt data, dus voor mij in Nederland niet relevant). kortom, voor mij zonde van het geld. Overigens snap ik niet waarom deze app dit bedrag moet kosten. Mocht je wel een t-mobile abonnement hebben hadden ze dit als service beter gratis kunnen leveren

App-privacy

De ontwikkelaar, Makayama.com, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin is ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Tunemaker Lite (muziek instrument,synthesizer,drums,piano,gitaar,viool,bas,beatmaker,DJ,garageband,gratis,tryout)
Muziek
Cars Lite (3D Race Spel)
Games
Crimesite
Nieuws
CD Scanner for Spotify
Muziek
Flat Color Camera
Foto en video

Suggesties voor jou

Wifi scanner & wifi analyzer
Zakelijk
Mobile Data App
Zakelijk
Anita's Pro
Zakelijk
Portable Wifi Hotspot
Productiviteit
Data Monitor Pro - Control Data Usage in Real Time
Financiën
Offline Chat: Private AI
Zakelijk