Alle geruchten over de iPhone 4G in één afbeelding

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

iphone 4g mockupEr breekt een moeilijke tijd voor geruchtenhaters aan. Nu de datum van Apple’s evenement op 27 januari officieel is bevestigd komen traditiegetrouw ook de mockups en gelekte foto’s beschikbaar. De Franse website Nowhere Else geeft de aftrap met een mockup, waarin ze alle reeds circulerende geruchten samenvatten. Een paar dagen geleden werd ook al zoiets gedaan voor alle geruchten rondom de Apple Tablet.

Het meest recente nieuws over de iPhone 4G of 4e generatie iPhone vind je in dit artikel: De nieuwe iPhone 4e generatie: alle details

Met deze nieuwe afbeelding heb je in één oogopslag zaken als een 5 megapixel camera, een OLED-scherm, een aanraakgevoelige behuizing en een verwisselbare batterij op een rijtje. Nowhere Else heeft elk gerucht voorzien van een percentage en een passend lettertype: hoe geloofwaardiger het gerucht, hoe groter de letters. Opvallend is dan wel, dat ze een iPhone met verwisselbare batterij net zo geloofwaardig achten als een 64GB-model (beide 60%). Update: De website heeft de afbeelding later gewijzigd en het percentage bij verwisselbare batterij verlaagd naar 30%.

iphone 4g geruchten update

De oorspronkelijke versie zag er zo uit:
iphone 4g rumor roundup

Via: Nowhere Else
Tipgever: Jan

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.