Albert Heijn geeft 15%, Kruidvat 20% en HEMA 10% korting op iTunes-cadeaukaarten

·

iTunes 15 euroAlbert Heijn zal van 7 tot en met 13 mei iTunes-cadeaukaarten van 15 euro verkopen met 15 procent korting. Dit vermeldt de supermarkt in de folder voor volgende week. Maar er zijn nog meer plekken waar je korting kunt krijgen, zoals Hema en Kruidvat.

In april gaf Albert Heijn ook al 15 procent korting op iTunes-cadeaukaarten, maar toen ging het om een tegoedkaart ter waarde van 25 euro. Dankzij de kortingsactie betaal je voor een iTunes cadeaukaart €12,75, in plaats van de gebruikelijke 15 euro. Een iTunes-cadeaukaart kan in de iTunes Store en de App Store en de Apple Store Amsterdam (maar niet in de online Apple Store) worden verzilverd. Je kunt er dus muziek, apps en andere digitale producten via iTunes kopen. Hierdoor hoef je niet een creditcard of Click & Buy te gebruiken.

Ga je naar Kruidvat, dan krijg je 20 procent korting op iTunes-kaarten. Je hebt keuze uit een kaart van €25 en €50. Dit is te zien op pagina 75 van de folder. In plaats van 50 euro betaal je 40 euro voor de duurste kaart. Er geldt wel een maximum van 2 stuks per klant.

De minste hoeveelheid korting krijg je bij de HEMA. Op pagina 22 van de HEMA-folder is te lezen dat je op alle waarden van 15 tot 50 euro een korting van 10% krijgt. Een kaart van 15 euro kost daardoor nog maar 13,50 euro en voor de duurste kaart van 50 betaal je bij de HEMA 45 euro.

Steeds meer winkels bieden iTunes cadeaukaarten met korting aan. Naast de hier genoemde winkels verlaagden onder andere Dixons en Trekpleister in het verleden ook al eens de prijzen.

Dank aan alle tipgevers!

door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt nu al een paar keer per dag naar zijn pols, om vast te wennen aan de Apple Watch.

27 reacties

 1. door Khalid

  Bij de nieuwe saturn is amsterdam is het 3 halen 2 betalen voor de itunes kaartjes. Dus 3x 25 euro betaal je 50 euro voor.

 2. door Manvis

  Vraag me toch af hoe ze hier dan winst op maken…?
  Want in feite verkopen ze gewoon geld met korting.

 3. door Jai

  Kan je hiermee ook betalen via de Apple website als je daar iets koopt?

 4. door mdf

  @Manvis: Dit is campagne, want in die winkel kopen ze misschien wel meteen hun boodschappen,

  Als je tegen Apple zegt ik neem 10.000 kaarten af kan er echt wel iets met de marge gedaan worden ;-)

 5. door frans

  Waarschijnlijk hopen ze dat je ook even de winkel binnen loopt en ook wat anders koopt ze trek je ook nieuwe mensen je zaak binnen

 6. @Jai: Nee, dat kan niet. Het werkt alleen in de iTunes Store en Apple Store App Store.

 7. door crazydriver1982

  Bij de kruidvat nu 20% korting!

 8. door DJGizbo

  @Gonny van der Zwaag: Gonny bedoelt AppStore

 9. @DJGizbo: Nee, Gonny bedoelt wel degelijk Apple Store. Bij de Apple Store Amsterdam kun je met EasyPay (via de Apple Store app) ook kleinere producten met je iTunes-tegoed afrekenen. Deze opmerking was incorrect.

 10. door Michel

  Vorige week was er ook de bonuskorting bij de AH, dit weekend ook bij de Hema maar dat is “maar” 10%.

 11. door Julian

  In de kruidvat folder staat toch echt een maximum van 2 per klant.
  (Red.) Inmiddels gecorrigeerd.

 12. door Roy

  Ik vraag me dan af wat je precies kan betalen in de apple store met je itunes tegoed. 20% korting is een stuk meer als studentenkorting. Gaat het tot een bepaalde prijs of wat?

 13. door Joost

  @Gonny: dit artikel klopt niet helemaal: je kunt niet met iTunes tegoed betalen in de Apple Store Amsterdam. Easypay werkt alleen met een creditcard

 14. door P.

  De kaarten hier in Nederland, zouden die ook geldig zijn in de Belgische App store? Ik ben morgen in NL en zou er wel een kunnen gebruiken. Thx

 15. @Joost: Je hebt gelijk. Dit was een verkeerde veronderstelling van ons. Het artikel is nu gecorrigeerd.

 16. door Robbie

  Saturn Amsterdam die gister is geopend heeft de actie 3 kaarten van 25 euro voor 50 euro. 3 halen 2 betalen.

 17. door Q4

  Kun je die kaarten ook gebruiken als aan je Apple ID al een machtiging op je bankrekening via Click&Buy hebt?
  Zo ja, hoe dan?

 18. door KC

  Is dit ook in België?

 19. door Beloved

  Origineel geplaatst door Robbie
  Saturn Amsterdam die gister is geopend heeft de actie 3 kaarten van 25 euro voor 50 euro. 3 halen 2 betalen.

  Weet je toevallig tot wanneer?

 20. @Q4: Je vult gewoon je tegoed extra aan en iTunes zal dus eerst dat “extra” tegoed opmaken voordat je C&B weer wordt aangesproken.

 21. door Armando

  @Q4: Ja gewoon zoals je anders ook zou doen, op inwisselen klikken ergens onderaan. Dan wordt het toegevoegd en gaan je aankopen eerst van het tegoed af en zodra dat op is weer via je bankrekening.

 22. door Bubbly

  @Jean-Paul Horn: Oh wat gaaf! Ik nam voorheen eigenlijk aan dat dit puur een alternatief was. Zal wat kaarten kopen zodra ik 25% korting of meer zie :)

 23. door Robbie

  Tot en met morgen.

 24. door Henk

  ben ook benieuwd of ze in België zullen werken, volgende week eens testen, woon toch vlakbij een nederlandse AH en Kruidvat

 25. door Mike

  @KC: Dat zou ik ook graag weten….

 26. door Bubbly

  Albert Heijn: Nederland: 15% korting op €15 iTunes-kaart
  België: alleen bekend t/m 6 mei: geen korting op iTunes-kaarten. Voor volgende week is nog niets bekendgemaakt.

 27. door YOBASSIE

  @Beloved: De aanbiedingsfolder met openingskorting is t/m 13 mei, dus ik ga er van uit dat de iTunes giftcards dat ook zijn.
  Ik ga in ieder geval morgen even kijken op de Oosterdokskade :)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.