Apple brengt iOS 4.2 beta 2 voor ontwikkelaars uit

Apple heeft firmware iOS 4.2 beta 2 beschikbaar gesteld aan ontwikkelaars. Tegelijk is iTunes 10.1 beta voor ontwikkelaars beschikbaar gemaakt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ios 42Apple heeft een nieuwe beta van iOS 4.2 uitgebracht voor ontwikkelaars. Het gaat om de tweede betaversie, die voor iPad, iPhone 3G/3GS/4 en de diverse iPod touch-modellen apart te downloaden is. Tegelijk is er ook een nieuwe versie van iTunes beschikbaar: 10.1 beta, met onder andere de ondersteuning voor draadloos printen. De release van iOS 4.2 voor het gewone publiek staat voor november gepland, tegelijk met de eerste echt grote update voor de iPad. Er kwamen tot nu toe alleen kleinere updates in de 3.2-tak beschikbaar voor de iPad.


iOS 4.2 beta 2 - youtubeMeest belangrijke vernieuwingen in iOS 4.2 beta 2 (build 8C5101c) zijn nieuwe uploadopties voor YouTube en verbeteringen voor AirPrint. Downloaden kan via de developerpagina van Apple (na inloggen).


Met dank aan Macstories.net en 9to5Mac.com voor eerste bevindingen en screenshots.

iOS 4.2 Beta 2 - Developer Portal

iTunes 10.1 Beta

Reacties: 29 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.

Apple brengt iOS 4.2 beta 2 voor ontwikkelaars uit

Apple heeft firmware iOS 4.2 beta 2 beschikbaar gesteld aan ontwikkelaars. Tegelijk is iTunes 10.1 beta voor ontwikkelaars beschikbaar.

ios 42Apple heeft meerdere betaversies van iOS 4.2 uitgebracht voor ontwikkelaars. Het gaat om de tweede betaversie, die voor iPad, iPhone 3G/3GS/4 en de diverse iPod touch-modellen te downloaden is. Tegelijk is er ook een nieuwe versie van iTunes beschikbaar: 10.1 beta met onder andere de ondersteuning voor draadloos printen. Zodra er meer bekend is over nog onontdekte functies in iOS 4.2 beta 2 (build 8C5101c) laten we dat weten.
(meer…)

iOS

iOS is het besturingssysteem van de iPhone. iOS regelt alles wat er op je iPhone gebeurt: van de apps tot aan de functies van je iPhone en de verbindingen met Bluetooth, wifi en mobiele netwerken. Voor iOS brengt Apple regelmatig nieuwe gratis updates uit. Dit kunnen zowel hele grote updates met nieuwe functies zijn als kleine updates met bugfixes en verbeterde beveiliging. Lees hier meer over de huidige iOS-versie. Voor de iPad heeft Apple het besturingssysteem iPadOS, met grotendeels dezelfde functies.

iOS

Reacties: 24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.