Mobile Monday Amsterdam brengt eigen iPhone-applicatie uit

Mobile Monday heeft een eigen iPhone-applicatie in de App Store gelanceerd waarin livestreams, videos, tweets en meer informatie over de sprekers zijn te bekijken.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Mobile Monday voor de iPhoneMobile Monday is een wereldwijde community voor mensen met een interesse in de mobiele industrie. Verschillende keren per jaar en op meer dan vijftig plaatsen in de wereld organiseert Mobile Monday evenementen voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe ideeën, lotgenoten, nieuwe klanten of gewoon erg geïnteresseerd zijn in de mobiele industrie. In Nederland is meerdere keren per jaar een evenement in Amsterdam. Triple IT heeft speciaal voor Mobile Monday Amsterdam een iPhone-applicatie gemaakt om tijdens deze evenementen op de hoogte te blijven.


De iPhone-applicatie biedt toegang tot livestreams, sprekers van de evenementen en Twitter-berichten over Mobile Monday. Je kunt ook van eerdere evenementen video’s terugkijken. Het complete evenement wordt opgenomen om later terug te kunnen kijken. Bij het Twitter-gedeelte kun je jouw eigen Twitter-stream bekijken, maar belangrijker voor deze applicatie is de stream met de hashtag #momoams. Hier worden tijdens het evenement alle belangrijke zaken geplaatst. Ook vragen aan sprekers komen hier voorbij. Kleine minpuntjes: de applicatie bevat hier en daar een taalfout en de interface wijkt af van die van Apple (en veroorzaakt daarom wat ruis bij het gebruik). De applicatie wordt op dit moment gratis aangeboden.

Mobile Monday Amsterdam organiseert aanstaande maandag een evenement met als thema ‘design’. Hier zullen verschillende ontwikkelaars van iPhone-applicaties spreken over hun visie op design. Meer informatie is te lezen op de website van Mobile Monday. Je kunt via de iPhone-applicatie van Mobile Monday maandag in ieder geval live meekijken met sprekers die praten over (iPhone-)design.

Downloaden: Mobile Monday Amsterdam (gratis)

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.