Gratis Playboy en andere tijdschriften lezen op iPhone

Door een fout van digitale tijdschriftendienst Zinio zijn talloze bladen gratis te lezen op de iPhone. Het gaat daarbij om titels als Elle, Playboy, Penthouse, Macworld, Men's Health en Reader's Digest.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ZinioZinio heeft een geoptimaliseerde weergave voor de iPhone gemaakt, waardoor het mogelijk is om bekende tijdschriften gratis te lezen. Via de normale website betaal je $4,99 voor een nummer van een tijdschrift, maar de iPhone-versie is helemaal gratis door te lezen. Je kunt kiezen uit titels als Popular Mechanics, Car & Driver, Men’s Health, Playboy, Penthouse, Esquire, PC Magazine, Popular Photography, Elle, Technology Review, Reader’s Digest, Macworld US en Macworld UK.


Playboy iPhoneJe kunt de site bereiken door www.zinio.com/iphone in de mobiele browser van je iPhone in te tikken. Mocht je geen iPhone hebben, dan kun je via de user agent in je desktopbrowser ook doen alsof je een iPhone hebt en de bladen gratis doorbladeren.
Je moet wel behoorlijk doorlezen, of je concentreren op de plaatjes van vrouwen, auto’s en wasbordjes, want de kans is groot dat Zinio binnenkort de fout herstelt en de boel weer dichtzet…

Bedankt, Truckdiver!

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.