Windows-beheer op afstand met Befree4iPhone

Befree4iPhone is een oplossing waarmee je vanaf de iPhone je Windows PC kunt besturen en beheren. Je kunt zelfs bestanden openen en bekijken, die op de harddisk of het lokale netwerk aanwezig zijn. Via het touchscreen bedien je de muispijl.

Befree4iphone beheer op afstand van de Windows pcWindows-gebruikers kunnen met Befree4iPhone hun PC op afstand bedienen vanaf de iPhone. De ontwikkelaars van EWE Software hebben een oplossing bedacht die je op de PC installeert en die je via WLAN toegang geeft tot je desktop. Inloggen doe je via MobileSafari, waarna je op het touchscreens de gangbare muisklikken kunt uitvoeren. Ook teksten en commando’s kun je naar de PC sturen. De software is gratis te installeren en werkt ook als je geen jailbreak hebt uitgevoerd; alles gebeurt immers via de browser.


Vind je de gratis versie wat te kaal, dan kun je ook overstappen naar de betaalde Pro-versie, die wat extra functies bevat. Bijvoorbeeld een geïntegreerde bestandsbrowser, waarmee je bestanden op je harddisk vanaf je iPhone kunt bekijken. Het werkt met alle bestandstypes die de iPhone ondersteunt, bijvoorbeeld Office- en PDF-bestanden. Ook krijg je in de Pro-versie een texteditor erbij, waarmee je tekstbestanden op de PC vanaf de iPhone kunt bewerken.

Meer informatie en downloaden van Befree4iPhone kan vanaf de website van de ontwikkelaar. Daar vind je ook een live demo.

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 februari 2008 om 23:23
Categorie
Diensten

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.