Blogsy blogapp voor iPad eindelijk geschikt voor Tumblr

Blogsy heeft een update gekregen. De Blog-app ondersteunt

blogsy iphone icoonDe app Blogsy heeft de afgelopen maanden een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Van een app met een onoverzichtelijke interface is Blogsy uitgegroeid tot een handig hulpmiddel voor mensen die onderweg hun weblog willen bijwerken. Blogsy ondersteunt WordPress, Blogger, Posterous, TypePad, Movable Type en nog een reeks andere blogapps. De belangrijkste blogdienst die tot nu toe in het rijtje ontbrak was Tumblr. In de Blogsy Dragon-update die nu is verschenen zijn maar liefst 19 grote verbeteringen doorgevoerd, zoals in onderstaand filmpje is te zien.


Bij de verbeteringen vinden we ondersteuning voor Vimeo, het retinascherm, drag-and-drop invoegen van allerlei bestanden en… eindelijk ook ondersteuning voor Tumblr!

blogsy interfaceBlogsy kan alle berichtformaten van Tumblr aan, ongeacht of het een foto, video, tekst of audiobericht is. Je kunt lokale drafts maken, die je later publiceert. Ook kun je online berichten en pagina’s later bewerken of eventueel wissen. Blogsy probeert voor alle ondersteunde diensten zoveel mogelijk te bieden, dus het kan zijn dat een gespecialiseerde app meer functies biedt. Toch krijg je voor €3,99 behoorlijk wat waar voor je geld, zeker als je meerdere blogdiensten gebruikt en daarnaast ook gebruik maakt van Flickr, YouTube en Picasa. Voor de iPad is er eigenlijk niets beters te krijgen. Het is zelfs mogelijk om via e-mail een rich text-bericht te maken met foto’s, video’s en linkjes die je vervolgens als blogbericht publiceert.

Downloaden: Blogsy (€3,99)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.