Breaking
Apple's maart 2024-aankondigingen
UPDATED
Toon of verberg de lijst met posts

Bejeweled in de herkansing met iZoo

iZoo is een variatie op het bekende bordspel Bejeweled. Net als in het origineel moet je rijtjes van drie of meer van dezelfde objecten maken, die vervolgens van het speelbord verdwijnen. Simpel maar verslavend.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iZooiZoo is een bordspel, dat op dezelfde manier gespeeld wordt als Bejeweled. In plaats van edelstenen zien je echter dierentuinbeesten op je scherm. De bedoeling is om door het verwisselen van twee dieren te zorgen dat er een rij van drie of meer dezelfde dieren ontstaat, horizontaal of verticaal. Slaag je erin zo’n rij te maken, dan verdwijnen ze van het scherm. Zie je een wild bewegend dier in beeld verschijnen, dan kun je erop klikken om alle soortgelijke dieren van het scherm te laten verdwijnen… dat ruimt lekker op!


Vernieuwend is iZoo allerminst, maar dit soort spelletjes hebben de neiging om erg verslavend te werken als je er eenmaal goed in zit. Bovenaan het scherm zie je een paarse tijdbalk waarop de tijd langzaam wegtikt. Bij het maken van een rijtje van drie krijg je 30 punten en een paar seconden extra speeltijd. Een rijtje van vier levert 90 punten op.

Bovenin het scherm zie je ook een rijtje diericonen. Het nummer boven elk icoon geeft aan hoeveel dieren van dit type je nog moet laten verdwijnen, voordat je naar het volgende level gaat. iZoo is te vinden in Installer.app via de source iPod Touch Fans (http://www.touchrepo.com/repo.xml).

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 18:50
Categorie
Games

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.