‘WhatsApp voor iOS 7 klaar voor release’

WhatsApp voor iOS 7 is klaar voor een release. Dat blijkt uit het feit dat betatesters de Golden Master-versie (GM) van het vernieuwde WhatsApp hebben ontvangen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

whatsapp-ios-7-updateWhatsApp voor iOS 7 staat op het punt van release. De vernieuwde app zou komende week al beschikbaar kunnen komen op iPhones. Eerder vandaag circuleerden op Twitter al berichten dat de Golden Master van WhatsApp 2.11.5 onder betatesters is verspreid. De Duitse website Apfelpage.de verwacht dat de app nu snel komt. Het vernieuwde WhatsApp is voorzien van nieuwe geluiden, ronde foto’s van vrienden en mogelijk ook een fotobewerkingsfunctie.

WhatsApp voor iOS 7 is inmiddels te downloaden! Je leest er alles over in ons aankondigingsartikel: WhatsApp Messenger voor iOS 7 nu beschikbaar.

Eerder schreven we al over gelekte screenshots die in de vertaalomgeving van WhatsApp beschikbaar waren gekomen. Daardoor kregen we ook een indruk van de Nederlandse versie van de iOS 7-app. Met het verspreiden van de Golden Master-versie van WhatsApp voor iOS 7 is de ontwikkeling van de app voorlopig afgesloten. Er komen op korte termijn geen nieuwe functies meer bij.

https://twitter.com/XiOSDevelopersX/status/401613444446965760

Afgeronde avatars in iOS 7-update WhatsApp whatsapp-ios7-4

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van berichten verwijderen, gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes, groepsgesprekken voeren en een hele WhatsApp-community opzetten. Check ook de beste WhatsApp-tips.

WhatsApp

Reacties: 92 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.