GV Mobile (Google Voice) alsnog in Amerikaanse App Store

GV Mobile, de applicatie die eerder door Apple werd afgewezen, is nu alsnog in de App Store verschenen. GV Mobile is een applicatie voor Google Voice.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

gv mobileAanvankelijk leek het erop dat de applicatie GV Mobile door Apple zou worden afgewezen. De reden zou zijn, dat de applicatie diensten aanbiedt die niet via iTunes lopen. Een wat vreemde redenering, omdat Apple ook al diverse VoIP-applicaties heeft goedgekeurd en die bieden ook diensten buiten iTunes aan. Maar Apple heeft zich nu toch bedacht: GV Mobile en GV Mobile Free zijn inmiddels gewoon in de Amerikaanse App Store verkrijgbaar.


Niet dat we er in Nederland veel aan hebben, want GV Mobile is een applicatie voor Google Voice (het voormalige Grandcentral). Die dienst is nog niet buiten de VS gelanceerd. Met de applicatie kun je in- en uitgaande telefoongesprekken voeren en SMS-berichten verzenden en ontvangen. Het handige van Google Voice is dat je op één nummer bereikbaar bent, ongeacht of iemand je vaste nummer op kantoor, je nummer thuis of je mobiele nummer belt. Je kunt in GV Mobile je complete belhistorie bijhouden en bijvoorbeeld je voicemails afspelen en wissen.

Installeren: GV Mobile Free (gratis) en GV Mobile ($2,99)
Beide applicaties zijn alleen in de Amerikaanse App Store verkrijgbaar!

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.