Veel prominente apps gratis in aanloop naar jubileum App Store

In aanloop naar het 5-jarig jubileum van de App Store zijn applicaties zoals Infinity Blade II, Traktor DJ, Day One en Over voor het eerst gratis.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

App StoreDe App Store wordt deze week vijf jaar oud, een feestje dat Apple nu alvast lijkt te vieren door een aantal prominente apps gratis aan te bieden die nog nooit eerder hun prijskaartje verloren. Tussen het aanbod vind je onder andere Traktor DJ, Day One, Infinity Blade II, Badland en nog een hoop andere applicaties. Hoe lang de apps gratis blijven is nog niet duidelijk, maar we vermoeden dat je in ieder geval nog tot woensdag hebt: dan is de App Store namelijk pas echt jarig.


Op het moment zijn de volgende apps in ieder geval gratis:

5 jaar app store

De gratis apps werden ontdekt door The Verge. Verwachting is dat de lijst later vandaag alleen maar zal groeien. Houd sowieso iCulture Deals vanmiddag in de gaten voor nog meer mogelijke aanbiedingen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
15 juli 2013 om 13:19
Onderwerp
Categorie
Round-up

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.