Metal Gear Solid Touch in de App Store: gemengde reacties

Metal Gear Solid Touch is in de Amerikaanse App Store gearriveerd, maar de eerste reacties zijn nogal gevarieerd. Tipgever Frank, die de game alvast installeerde en de screenshots bij dit artikel verzorgde, is vrij negatief: “Het is gewoon een on-rails shooter. Had meer gehoopt dat je ook kon lopen etc (zoals bv in Brother in […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Metal Gear Solid Touch in actie.Metal Gear Solid Touch is in de Amerikaanse App Store gearriveerd, maar de eerste reacties zijn nogal gevarieerd. Tipgever Frank, die de game alvast installeerde en de screenshots bij dit artikel verzorgde, is vrij negatief: “Het is gewoon een on-rails shooter. Had meer gehoopt dat je ook kon lopen etc (zoals bv in Brother in Arms). Wordt nu een beetje 13 in één dozijn spel.” Reviewers van andere websites zeggen dat het een touchscreenspel is, waarbij je kunt verwachten dat je met je vingers op het scherm moet tappen. Maar daardoor is het moeilijk om te zien waar je mee bezig bent.


Frank: “Komt erop neer dat je je vizier op een tegenstander moet richten en dan moet tappen op het scherm (maakt niet uit waar) om te schieten/doden. Je kunt ook sniperen: dit doe je door in -en uit te zoomen zoals je ook gewend bent in Safari.”

Metal Gear Solid Touch is een game waar lange tijd naar is uitgekeken. In eerdere previews was nog niet te zien hoe je het scherm moest bedienen: met je duimen. Door de gekozen bediening kan een tegenstander zomaar op je toesluipen, zonder dat je het in de gaten hebt.

Installeren: MGS Touch ($9,99 – alleen Amerikaanse App Store)

Tipgever en screenshots: Frank

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 23:35
Categorie
Games

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.