MIC Gadget Aluminium Keyboard Buddy Case maakt van je iPad een MacBook Air

De MIC Gadget Aluminium Keyboard Buddy Case maakt van je iPad 2 een MacBook Air. Het toetsenbordje werkt via Bluetooth en zorgt er met magneten voor dat je iPad automatisch in slaapstand gaat.

keyboard case mic gadgetEerder vandaag schreven we over de iLuv ArtStation, een accessoire waarmee je van de iPad een soort iMac G4 maakt. Wie wat meer geïnteresseerd is in een hedendaags uiterlijk, kan ook een accessoire kopen waarmee je van je iPad een soort MacBook Air maakt. MIC Gadget heeft de Aluminium Keyboard Buddy Case aangekondigd, een hoes die tegelijk dienstdoet als toetsenbord.


Nu zijn er inmiddels al heel wat toetsenbordjes voor de iPad uitgekomen, die allemaal via Bluetooth werken en tevens te gebruiken zijn als case. Denk daarbij aan fabrikanten als ZAGG, Logitech en ClamCase.

MIC Gadget’s case ziet er opvallend uit en is gemaakt van aluminium met een speciale coating. Je kunt de iPad onder meerdere hoeken bekijken en zowel staand als liggend gebruiken. Het toetsenbord doet tegelijk dienst als bescherming voor je touchscreen. Stop je de iPad in de case, dan zorgen magneetjes ervoor dat je iPad meteen in slaapmodus gaat. Er zit een lithium-polymeerbatterij in, die je via USB kunt opladen. De MIC Gadget Aluminium Keyboard Buddy kost 50 dollar en is dus goedkoper dan het draadloze toetsenbordje dat Apple zelf verkoopt, of de iPad Keyboard Dock die heel wat moeilijker mee te nemen is.

Meer info: Mic Gadget

aluminium keyboard buddy case

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 juli 2011 om 21:30
Categorie
Accessoires

Reacties: 28 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.