Apple: ‘Nieuwe Apple TV krijgt alleen nieuwe componenten’

De Apple TV die via de FCC uitlekte zal niet kleiner zijn, maar alleen nieuwe componenten bevatten. De functionaliteit blijft hetzelfde.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

apple-tv-handDe Apple TV die eerder vandaag in documenten van de FCC opdook, zal geen kleinere afmetingen krijgen. Een woordvoerder van Apple heeft TNW laten weten dat er alleen interne veranderingen te verwachten zijn. De functionaliteit blijft echter gelijk. Dat er toch kleinere afmetingen in de FCC-documentatie stonden, zou ermee te maken kunnen hebben dat de buitenste behuizing ontbrak in de schematische tekeningen.


De nieuwe Apple TV zal op dezelfde manier blijven functioneren. De in code van iOS 6.1 ontdekte AppleTV3,2 zou gebruik maken van Apple’s A5X-processor en een Broadcom BCM4334 wireless chip. Apple bevestigde dat interne aanpassingen geen nieuwe functies met zich meebrengen. “We maken soms aanpassingen in de componenten, waardoor een nieuw modelnummer voor goedkeuring nodig is”, zei een Apple-woordvoerder tegen TNW. “De veranderingen in componenten hebben geen impact op productfuncties en Apple TV-klanten kunnen blijven genieten van dezelfde fantastische gebruikerservaring”, schepte de woordvoerder op.

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 februari 2013 om 11:50
Onderwerp
Categorie
iDevices

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.