Apple TV 5.2-update brengt ondersteuning Bluetooth-toetsenborden, nieuwe AppleTV 3.2 ontdekt

Een update voor Apple TV brengt ondersteuning voor Bluetooth-toetsenborden, Up Next (tijdelijke afspeellijsten) en betere ondersteuning voor ITunes in the Cloud.

apple-tv-bluetoothNiet alleen de iPhone, iPad en iPod touch kregen vanavond een update. Ook de Apple TV heeft een update gekregen naar 5.2. Daarin is ondersteuning voor Bluetooth-toetsenborden, Up Next en verbeterde iTunes in the Cloud-functionaliteit toegevoegd. Al eerder was ontdekt dat de Apple TV ondersteuning voor Bluetooth-toetsenborden zou krijgen. Volgens 9to5Mac is er ook een onbekende AppleTV met intern modelnummer 3,2 ontdekt. Als er meer over te melden valt lees je dat hier.


apple tv 5-2Up Next is een functie die we eerder uitvoerig hebben uitgelegd en die te maken heeft met het maken van een tijdelijke afspeellijst.

Up Next werd in iTunes 11 geïntroduceerd en is nu ook te gebruiken op de Apple TV. De andere verbetering is de mogelijkheid om gekochte iTunes-muziek vanuit iCloud door te bladeren en af te spelen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 januari 2013 om 20:12
Onderwerp
Categorie
iDevices

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 43 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.