Apple publiceert kerstcadeaugids in online Apple Store

Een kerstcadeaugids in de online Apple Store moet cadeaukopers helpen om wat leuks te vinden voor iPhone-, iPad-, iPod- en Mac-bezitters.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

KerstcadeaugidsEen kerstcadeaugids in de online Apple Store toont alle producten die volgens Apple leuk zijn om cadeau te doen aan bijvoorbeeld iPhone-, iPod- of iPad-bezitters. Op deze manier bereidt Apple zich vast voor op de feestdagen die volgende maand van start gaan. De webpagina biedt geen bijzondere koopjes: de getoonde producten worden voor dezelfde standaardprijs verkocht. Apple rekent echter geen verzendkosten op producten die je op de pagina vindt.


De kerstcadeaugids sorteert cadeaus in vier categorieën: iPad, Mac, iPhone en iPod. Kijk je bij de categorie iPhone, dan zie je onder andere koptelefoons, hoesjes en handige accessoires die je met de iPhone kan gebruiken. Apple adverteert op de Mac-pagina ook voor de onlangs aangekondigde Fender-gitaar, die ook werkt met iOS-apparaten.

Meer informatie: Online Apple Store

Dit artikel bevat een verwijzing naar de online Apple Store. Als je via de link bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken.

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.