EA toont eerste beelden van FIFA 13 voor iOS

Electronic Arts heeft enkele beelden vrijgegeven van FIFA 13, de populaire voetbalgame. De iOS-game komt in september beschikbaar op iPhone en iPad.

ea fifa 13 iphoneElectronic Arts heeft een aantal screenshots naar buiten gebracht van FIFA 13, de voetbalgame. De screenshots laten zien dat de iOS-versie nauwelijks meer onderdoet voor de consoleversie. Als de game in september 2012 beschikbaar komt, is hopelijk de spelersinformatie bijgewerkt met de nieuwste tenues voor de teams (Arsenal speelt in de game nog in het oude shirt) en bijgewerkte transferinfo (Drogba speelt nog voor Chelsea).


FIFA 13 zal de volledige resolutie van de nieuwe iPad ondersteunen (2048 x 1536). EA liet in juni al een eerste sneak preview van de Playstation-versie van FIFA 13 zien, tijdens de gamebeurs E3 in Los Angeles. Bij de nieuw verschenen screenshots gaat het om de iOS-versie, hetgeen is af te leiden uit de schermcontrols. Nieuwe functies moeten het de beste voetbalgame ooit maken. Onduidelijk is nog of FIFA 13 op de eerste generatie iPad gaat werken. Wel lijkt EA te hebben gekozen voor integratie van het sociale tool EA Sports Football Club.

fifa-13-ios-screens-released-1

fifa-13-ios-screens-released-2

Informatie

Laatst bijgewerkt
9 juli 2012 om 22:52
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.