Bluetooth Manager: nieuwe Bluetooth-schakelaar voor de iPhone

De iPhone-app Bluetooth Manager laat je snel de Bluetooth-verbinding van je iPhone aan of uit zetten. De app is handig, maar zal vermoedelijk uit de App Store gehaald worden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Bluetooth ManagerAfgelopen maand schreven we nog over Bluetooth OnOff, een simpele applicatie waarmee je de Bluetooth-verbinding van je iPhone in slechts een paar stappen aan of uit kunt zetten. Hiervoor werden API’s gebruikt waar apps volgens Apple geen toegang tot mogen hebben, wat leidde tot het verwijderen van de app. Had je de app op tijd gekocht, dan kon je hem blijven gebruiken. Heb je Bluetooth OnOff gemist, dan is er nu nog een kans: het onlangs verschenen Bluetooth Manager laat je namelijk precies hetzelfde als Bluetooth OnOff doen.


Een schakelaar bovenin Bluetooth Manager laat je de Bluetooth-verbinding in- of uitschakelen. Dit is een stuk makkelijker dan de officiële methode, waarbij je verschillende instelschermen moet doorkruizen voordat je bij de schakelaar bent.

Bluetooth Manager is ook in staat zijn om Bluetooth op bepaalde momenten aan of uit te zetten en om pushberichten te sturen waarmee je de Bluetooth-schakelaar aan of uit zet.

Gezien Bluetooth OnOff uit de App Store is verwijderd vanwege zijn functie, is de kans groot dat Apple hetzelfde zal doen met Bluetooth Manager. Het is dan ook verstandig om de app zo snel mogelijk aan te schaffen, mocht je geïnteresseerd zijn in de snelle schakelaar.

Jailbreakers zijn al langer in staat om snel Bluetooth aan of uit te zetten, met tweaks zoals SBSettings. Bluetooth Manager is echter zonder jailbreak te gebruiken.

Downloaden: Bluetooth Manager (€0,79)

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 mei 2012 om 13:46
Onderwerp
Categorie
Diensten

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.