Kijken welke woningen Open Huis hebben met iPhone-app

Open Huis is een nieuwe Nederlandse iPhone-app waarmee je via augmented reality kan bekijken waar er te koop staande huizen te bezichtigen zijn. De applicatie is gratis te downloaden.

Open Huis iPhone Funda te koop huizenOpen Huis is een nieuwe applicatie voor de iPhone waarin je augmented reality kan gebruiken om te ontdekken welke woningen in de buurt te koop staan en open huis hebben. Je richt de camera van de iPhone op de omgeving en de huizen die binnenkort te bezichtigen zijn, worden aangeduid met een grote stip. Met een druk erop lees je er meteen meer informatie over. Behalve een foto zie je ook meteen extra informatie zoals de vraagprijs en de grootte van een woning.


Je bent niet veroordeeld tot de augmented reality-weergave, die overigens wordt verzorgd door het Nederlandse Layar. Je kan de resultaten in je omgeving ook in een lijst bekijken. In de instellingen van de applicatie kan je aangeven op welke afstand je wil zoeken en wat de maximale vraagprijs is. Door op externe links naar Funda.nl en Take me there te drukken, kom je meer te weten over een woning en de locatie ervan.

Downloaden: Open Huis (gratis)

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.