Angry Birds Space 10 miljoen keer gedownload in drie dagen

Angry Birds Space is in minder dan drie dagen tijd tien miljoen keer gedownload. Dit liet de ontwikkelaar vandaag weten via Twitter. Het spel verscheen voor de iPhone, Android, Mac en pc.

Angry Birds SpaceAngry Birds Space is in drie dagen tien miljoen keer gedownload. Dit heeft Rovio vandaag bekendgemaakt via de Twitter-account van Angry Birds. Het downloadaantal kijkt niet alleen naar de iPhone-versie van Angry Birds Space, maar naar alle platformen waar de game afgelopen week voor verscheen.


Angry Birds Space verscheen voor de iPhone, iPad, Mac, Windows en Android. Al deze platformen wisten gezamenlijk tien miljoen downloads te vergaren. Rovio zei het volgende op Twitter:

https://twitter.com/#!/AngryBirds/status/184235948324814848

De behaalde tien miljoen downloads is indrukwekkend: alle eerdere Angry Birds-spellen tezamen deden er gezamenlijk twee jaar over om een half miljard keer gedownload worden. Om de behaalde tien miljoen downloads verder in perspectief te zetten: het tekenspel Draw Something kwam in het nieuws toen ze dertig miljoen downloads in anderhalve maand wisten te behalen.

Downloaden Angry Birds Space (€0,79)

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 maart 2012 om 13:58
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.