Speelschema: welke Eredivisie wedstrijden komen nog?

Wie speelt tegen wie in de volgende speelrondes van de Eredivisie? De gratis en simpele iPhone-app Speelschema geeft het antwoord.

Eredivisie Speelschema iPhone iPod touchDat de markt van voetbal-apps voor de iPhone en iPod touch zo langzamerhand een beetje verzadigd begint te raken, merk je wel als je op voetbal zoekt in de App Store. Je kan je hele iPhone zo’n beetje mee vol zetten met applicaties over de sport. Speelschema is een nieuw en piepklein appje dat maar één ding doet. Het laat gratis en heel snel zien welke Eredivisie-wedstrijden de volgende rondes worden gespeeld. Door op een club te drukken, zie je eenvoudig welke confrontaties die club nog moet aangaan in de rest van het seizoen.


Elke speelronde heeft een eigen pagina, waarin de wedstrijden op chronologische volgorde onder elkaar staan opgesteld. In een kleine regel tekst boven de wedstrijd zie je op welke datum het wordt gespeeld en hoe laat de pot aanvangt. Je kan ook terugkijken naar eerdere speelrondes en naar wedstrijden die een team al heeft afgelegd. Die herken je aan hun donkerblauwe kleur. Aan eindstanden doet Speelschema overigens (nog) niet. Als dat zo blijft, is dit een van de weinige voetbal-apps die je gerust kan raadplegen zonder dat je ziet hoe wedstrijden zijn afgelopen. Zo kan je als vanouds nog wachten op Studio Sport.

Downloaden: Speelschema (gratis)

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.