Reflection: iPhone-scherm op je Mac via AirPlay Mirroring

Het Mac-programma Reflection maakt het mogelijk het display van je iPhone 4S of iPad 2 via AirPlay te tonen op een Mac. Je kunt Reflection gratis voor korte tijd proberen, of het programma voor $14,99 aanschaffen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reflection Wil je graag van AirPlay Mirroring op je iPhone 4S of iPad 2 gebruik maken, maar heb je geen Apple TV? Reflection maakt het mogelijk om dit via je Mac te doen. Door Reflection op te starten, wordt je Mac gezien als AirPlay-display met ondersteuning voor AirPlay Mirroring. Zo kun je het scherm van je iPhone of iPad op je Mac tonen via een Wi-Fi-verbinding.


Er waren al programma’s voor de Mac waarmee je via AirPlay video’s kunt afspelen, maar AirPlay Mirroring was vaak niet mogelijk. Reflection kan dit wel. Door AirPlay Mirroring te activeren op je iPhone wordt je scherm via een Wi-Fi-verbinding getoond op een ander scherm verbonden met een Apple TV. Om AirPlay Mirroring te gebruiken, heb je wel minstens een iPhone 4S of iPad 2 nodig.

Je kunt Reflection tien minuten gratis proberen. Bevalt het programma, dan kun je hem via de de website van de ontwikkelaar kopen voor $14,99.

AirPlay Mirroring zal vanaf deze zomer omgekeerd ook werken op de Mac: Mountain Lion zal het mogelijk maken je scherm te tonen op een Apple TV verbonden met hetzelfde netwerk.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 maart 2012 om 9:02
Onderwerp
Categorie
Diensten

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.