eBay Mobile in Nederlandse/Belgische App Store

eBay Mobile is vanaf nu ook in de Nederlandse en Belgische App Store te vinden. Er waren al aanwijzingen dat het eraan zat te komen: er was al ondersteuning voor meer Europese eBay's toegevoegd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ebayDe eBay-applicatie die al vanaf de lancering van de App Store voor de Amerikanen beschikbaar is, is nu ook in de Nederlandse en Belgische App Store te vinden. Er waren al aanwijzingen dat het eraan zat te komen: sinds een paar dagen was het namelijk al mogelijk om de Nederlands/Belgische eBay-winkel te doorzoeken. Bij het opstarten van eBay Mobile zal de applicatie op basis van je geografische positie je lokale eBay-winkel kiezen. Dit werkt zelfs bij de iPod touch meteen correct. Wat niet correct werkt is de zoekfunctie: als je aangeeft een fiets in Nederland te willen kopen en de schakelaar ‘Search other countries’ uitschakelt krijg je toch een lange lijst met Franse aanbiedingen van een bakfiets te zien.


eBay Mobile is één van de weinige applicaties waar je bij het opstarten meteen gebruiksvoorwaarden voor je neus krijgt, die je moet accepteren om de applicatie te kunnen gebruiken. De applicatie zelf is nog Engelstalig. Heb je een eBay-account, dan kun je inloggen om je watchlist te zien en de items waarop je aan het bieden bent of die je zelf wilt verkopen. Toevoegen van nieuwe items is niet mogelijk. Heb je een interessant item gevonden, dan kun je erop bieden of op je watchlist zetten.

Voorheen was er een truc met een landcode nodig om eBay Mobile in andere landen dan de VS te kunnen gebruiken.

Installeren: eBay (gratis)

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.