Flight Control voor iPhone en iPad vandaag gratis

Flight Control is vandaag gratis te downloaden. Electronic Arts geeft elke dag een game met korting of volledig gratis weg. Met Flight Control heb je vooral op de iPad een goeie deal. Ook Flight Control voor iPhone is gratis.

flight controlElectronic Arts heeft in december elke dag een interessante aanbieding. Vandaag hebben ze eentje die voor veel mensen interessant kan zijn: de mateloos populaire vliegtuiggame Flight Control is momenteel gratis te downloaden. Dat geldt ook voor de HD-versie van Flight Control, bedoeld voor de iPad.


Flight Control is een klassieker geworden op de iPhone, omdat het de eerste game was in de categorie ‘lijnentrekgames’. Met je vinger trek je een lijn om de baan van binnenkomende vliegtuigen te sturen. Je moet zorgen dat zoveel mogelijk vliegtuigen de landingsbaan bereiken, zonder te botsen.

Flight Control won bovendien een hoop prijzen. Het werd ontwikkeld door een onafhankelijke gamesstudio, maar kwam later in handen van EA, die momenteel een decemberactie houdt met elke dag een gratis of sterk afgeprijsde game.

Downloaden: Flight Control (tijdelijk gratis, normaal €0,79)
Ook verkrijgbaar: Flight Control HD voor iPad (tijdelijk gratis, normaal €3,99)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.