NU HD 1.2 voor iPad: meer en verbeterde slideshows en meer mogelijkheden om te delen

Er is een nieuwe versie van NU HD voor de iPad uitgebracht met veel bugfixes, verbeterde integratie met social media en meer en verbeterde slideshows.

NU-logoEr is een nieuwe versie van NU HD, de officiële iPad-app van nieuwssite NU.nl, in de App Store verschenen. In NU HD 1.2 zijn enkele vervelende bugs opgelost en is het delen van artikelen via Twitter verbeterd. Daarnaast zijn Facebook, Hyves en e-mail als extra mogelijkheden toegevoegd. Ook zijn de titels in de sectieweergave verkort naar maximaal drie regels, zodat deze goed leesbaar zijn en blijven.


In de nieuwe versie van NU HD zijn de slideshows verbeterd. Zo zijn de tekstblokken nu aangepast, zodat de beschrijvende tekst altijd volledig wordt weergegeven. In de vorige versies werden teksten soms afgebroken. Tevens zijn er meer slideshows toegevoegd, zoals ‘Nieuws in Beeld’ met foto’s afkomstig van binnen- en buitenlandse persbureau’s. Het NU-logo is vanaf nu tapbaar en brengt je direct terug naar de voorpagina. Tot slot zijn de cartoons van Lectrr vervangen door die van Sevensheaven en De Jager.

Downloaden: NU HD (gratis)

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.